Ustrezno ogledalo | Geberit.si

Ustrezno ogledalo

Življenje brez ogledala v kopalnici je dandanes nekaj, česar si skoraj ni mogoče predstavljati, navsezadnje bi tudi britje in ličenje predstavljala precejšen izziv, zato je ustrezno ogledalo ključen element sodobnih umivalnikov. A kakšno ogledalo je najboljše? Pri sprejemanju prave odločitve lahko upoštevate naslednje predloge.

Ženska pred omarico z ogledalom Geberit

Niso vsa ogledala enaka

Izbirate lahko med različnimi vrstami ogledal. Osnovna razlika je med stenskimi ogledali in ogledali, ki so del omaric. Kaj je najboljše, je v glavnem odvisno od velikosti in želenih funkcij kopalnice. V kopalnici za goste je stensko ogledalo pogosto boljša izbira, medtem ko je v družinski boljša izbira ogledalo, ki je del omarice, saj slednja omogoča več zelo potrebnega prostora za shranjevanje.

To pa ni vse, kar omarica z ogledalom omogoča. Številne imajo ogledalo nameščeno tudi na notranjem delu. To pomeni, da se lahko opazujete v ogledalu, tudi ko je omarica odprta – ali pa se pogledate od zadaj. Notranjost omarice z ogledalom je mogoče razdeliti na dele, na primer z uporabo prosto premičnih polic.

Geberit Option
Izberite točko na sliki

In potem je bila luč

Luči, vgrajene v ogledalo ali omarico z ogledalom, zagotavljajo optimalno osvetlitev območja za umivanje in uporabniku omogočajo pravo svetlobo pri britju in ličenju. Glede na potrebe po osvetlitvi lahko izbirate med različnimi koncepti. Neposredna osvetlitev, pri kateri so LED-trakovi ali drugi svetlobni viri nameščeni za pogosto satiniranim steklom, ustvarijo eleganten učinek. Slednje ustvari prijetno vzdušje in prepreči bleščanje.

Dodatne prednosti

Zdaj se morate samo še odločiti, katere dodatne prednosti želite. Naj gre za vgrajeno osvetlitev, vgrajene vtičnice za sušilnike za lase ali električne zobne ščetke, USB-vhode za polnjenje mobilnega telefona ali vgrajena ogledala za britje ali ličenje – izbirate lahko med številnimi možnostmi.

Kakovost se izplača

Vedeti morate, da lahko vlaga v kopalnici povzroči veliko škode ogledalom in elektroniki, ki je vanj vgrajena. Poceni blago tukaj ne pride v poštev. Prav tako je treba omeniti, da imajo električni priključki za vtičnice, USB-vhodi in seveda osvetlitev oznako IP 44, skladno s katero so zaščiteni pred škropljenjem vode.

Izdelki, ki so enostavni za uporabo

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici