Popolna estetika | Geberit.si

Inovativna zasnova stranišč s prho

Kaj imata skupnega tuš WC in dizajn? Bi si mislili, da ne veliko? Dokazali bomo nasprotno. Kajti če mislite, da je tuš WC gromozanska in grda naprava, verjetno še niste videli modernih, privlačnih stranišč s prho.

WC NA PREHODU

Prvi tuš WC je iznašel Hans Maurer iz Švice proti koncu 50-ih let prejšnjega stoletja. Njegov »Closomat« naj bi revolucioniral higieno v švicarskih kopalnicah in spremenil nežno umivanje z vodo v stalno navado. Pozornost je bila na tehnologiji in funkciji, vendar so bili originalni modeli nepraktični, nerodni in neprivlačni na pogled.

Danes so okorne oblike in vidne tehnične povezave stvar preteklosti. Tuš WC je postal moderen predmet dobrega počutja in je del dizajnerskih kopalnic po vsem svetu. Obstaja primeren WC tuš za vsako življenjsko situacijo in individualne potrebe: najsi je to popolna WC naprava, stenska ali talna WC školjka ali samo fleksibilna nadgradnja.

KO SE ZDRUŽITA TEHNOLOGIJA IN OBLIKOVANJE

Eleganten in preprost model Geberit AquaClean Sela

Kar imajo skupnega tuš WC-ji, je trajen produktni koncept in brezčasen dizajn. Današnji tuš WC-ji so privlačni zaradi elegantnega izgleda. Še vedno lahko uživate v tehnologiji, vendar ni več vidna. Priključki za vodo in elektriko so integrirani, tako da tuš WC ne izgubi svoje atraktivnosti.

Še vedno pa obstaja cela kopica inovativnih funkcij. Geberit AquaClean tuš WC je možno opremiti glede na vaše osebne preference: te vključujejo TurboFlush splakovanje, ogrevanje WC sedeža, orientacijsko osvetlitev, topel fen in enoto za odstranjevanje vonjav. Umivanje z vodo je praktično in popolnoma avtomatsko z daljinskim upravljalcem ali s pomočjo aplikacije za daljinsko upravljanje.

Tuš WC ne ponuja samo več čistoče, temveč tudi več udobja in prikladnosti. Kljub integrirani tehnologiji je enostaven za čiščenje. In zagotovo ne izgleda kot medicinska naprava. Zato ne preseneča, da so tuš WC-ji vedno bolj popularni v Evropi zaradi svojega preprostega in elegantnega dizajna.

TRIJE PRIVLAČNI TUŠ WC-JI

Geberit AquaClean Mera se harmonično zlije z vsako kopalnico

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort ima vitek in privlačen videz. Kot pri vseh Geberit AquaClean modelih, je tudi tu tehnologija nevidna, ampak zaznavna. Vključuje orientacijsko osvetlitev, ki se vključi ob vstopu v kopalnico in tiho TurboFlush tehnologijo splakovanja. Tuš WC Mera Comfort je v barvi sijajnega kroma zadaj in na dnu. Tovrstna barva odraža kopalniški svet v katerem je Mera ponavadi montirana in ji omogoča, da se harmonično zlije s svojim okoljem.

Sela: AquaClean Sela je osupljiva s svojo eleganco in izjemnimi materiali. Tako kot Mera Comfort in Classic, je Sela na voljo v alpsko beli barvi in barvi sijajnega kroma. Ta AquaClean model ponuja ekstremno preproste funkcije, ki so preproste za uporabo in je odličen za praktično vsako kopalnico, ne da bi izstopal kot tuš WC.

Tuma Comfort: Zahvaljujoč svojim čistim linijam, pristaja Geberit AquaClean Tuma Comfort praktično vsaki kopalnico. Tuma Comfort je na voljo v štirih različnih barvah. V kombinaciji z AquaClean oblikovno ploščo ali Geberit Monolithom, je idealna rešitev za najemniška stanovanja - ne samo vizualno, temveč tudi zaradi tehnologije, saj se keramika zlahka odstrani in namesti drugam, če se stanovalci preselijo.

Kopalniški izdelki s funkcionalnim dizajnom

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici