Popolna estetika

Geberit AquaClean Sela – tuš WC za naslednje generacije

Hans Maurer, rojen v Švici, je stranišče s prho iznašel v poznih 1950. letih. Na začetku so bili modeli zelo veliki, okorni in takoj prepoznani kot neobičajna stranišča. Nepoučenim je bilo takoj jasno, da morajo imeti dodatne funkcije – kakršne koli že.

Dandanes, okrog 60 let po postavitvi prvega modela na trg, so okorne oblike in vidni priključki stvar preteklosti. To je omogočilo dvoje: upravljavska tehnologija zdaj zavzema veliko manj prostora, saj je elektronika veliko manjša. Ljudje so začeli na inštalacije in dizajn gledati drugače, tudi kar zadeva kopalnico. Zdaj se osredotočajo na brezčasen, eleganten dizajn in vgrajeno tehnologijo. Celo električni in vodni priključki v straniščih s prho so vgrajeni tako, da uporabniku sploh niso vidni. Na prvi pogled današnja stranišča s prho delujejo kot običajna stranišča, se pa od slednjih razlikujejo po izjemnih funkcijah, kot je pršna ročica, ogrevanje sedeža stranišča in odvajanje neprijetnih vonjav.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici