Naj vaša kopalnica zasije

Kovinski videz – naj gre za tistega z visokim sijajem ali brušenega – je nekaj, na kar so dandanes vsi nori. Zlato, medenina, baker in drugi kovinski odtenki so zdaj modna izbira za bivalne in kopalniške prostore.

Pohištvo, dodatki, luči in stenski materiali s kovinskim sijajem so postali nepogrešljiva izbira pri oživljanju najnovejših dizajnerskih konceptov interierja. Ta šik videz ne poskrbi samo za kanček luksuza, temveč omogoči tudi različne kombinacije barv in materialov, ki se brezhibno zlijejo ne glede na izbiro dizajna.

Kovinski učinki, ki ukradejo pozornost

Poleg kovinskih elementov v različnih toplih odtenkih zlate so tudi odtenki črnega kroma in rdečega zlata postali izjemno priljubljeni pri minimalističnih dizajnih.

Tudi tukaj pa velja, da je treba najti pravo ravnovesje. V enem prostoru naj ne bo več kovinskih tonov, da se izognete ustvarjanju videza neurejenosti ali prekomerne razkošnosti, lahko pa z uporabo različnih tekstur površin ustvarite videz, ki vzbuja zanimanje in še vedno ostaja skladen. Kombiniranje različnih kovinskih barv s kromom je prav tako nekaj, čemur se izognite, saj krom ustvari dominanten učinek v vsakem prostoru, tudi v kopalnici, in sploh ni tako nevtralna izbira, kot številni menijo.

Ustvarjanje harmonije

»Sprva so bile zlate armature priljubljena možnost za dodajanje sodobnih kovinskih lastnosti kopalnici. Armature so zelo pomembna lastnost kopalnic, zato Geberit ponuja aktivirne tipke in tuš kanalete v različnih kovinskih tonih, ki se prilegajo oblikovalskemu konceptu. Gre za to, da harmonično videti kopalnici dodamo popolne zaključke, «pojasnjuje Daniel Raissle, vodja armatur in aktivirnih tipk pri Geberitu.

Osredotočite se na polni učinek

Današnji trendi kopalnic so osredotočeni na temne barve in naravne ali mineralne površine, kot so orehi, skrilavci ali betonski videz - kovinski poudarki pa odlično dopolnjujejo te modele. Ne smemo pozabiti, da podrobnosti dajejo sobam lasten občutek identitete in individualnosti. Armature, aktivirne tipke, tuš kanalete, ogledala in razdelilniki mila v doslednih kovinskih barvah združujejo oblike, ustvarjajo harmoničen učinek in naredijo kopalnice bolj domače - glavna zahteva danes.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici