Kakovostno pohištvo za kopalnico

Vlaga v kopalnicah lahko resno vpliva na kopalniško opremo, saj lahko zaradi nje les nabrekne. Zaradi tega je lahko kopalniška oprema videti neprivlačna, predali in vrata pa se zapirajo in odpirajo manj gladko. Nekaj kakovostnih lastnosti bo poskrbelo, da vas bo vaša kopalniška oprema še dolgo razveseljevala – ključ do sreče se namreč skriva v materialih, ki so odporni proti vlagi, in trdih površinah.

Enote kopalniške opreme so vlagi izpostavljene čisto vsak dan. »Ne varčujte pri kakovosti« je torej zagotovo moto, ki se ga držite, ko izbirate material kopalniške opreme. Pri cenejši kopalniški opremi trislojna iverna plošča pogosto ni dokončno obdelana ali pa ni dovolj zaščitena pred vlago. V kopalnici lahko vpije vlago in nabrekne, zaradi česar bo površina videti neprivlačna in razpokana, vrata in predali pa se ne bodo več gladko zapirali.

Rešitev: kopalniška oprema, izdelana iz vodoodpornega materiala. Testi, izvedeni v Geberitovem laboratoriju za testiranja, kažejo jasno razliko v kakovosti. Prav zato Geberit uporablja vodoodporne materiale na osnovi lesa, ki jih škropljenje vode in vlaga ne poškodujeta.

Gladke površine, odporne proti praskam

Tudi odpornost površin je ključnega pomena – številne poceni enote kopalniške opreme so prekrite s tanko in poceni folijo, ki je občutljiva na vsakodnevne opravke v kopalnici. Geberit uporablja visokokakovostne, debele folije, ki se lahko kosajo s površinami iz melamina. Enote kopalniške opreme z odpornimi površinami iz melamina so sicer vedno dobra izbira. Melamin je papir, stisnjen s sintetično smolo, ki je izjemno odporna proti praskam in vodi. A tudi visokokakovostni laki so zelo koristni, saj enote opreme povsem prekrijejo, se trajno povežejo z materialom, medtem ko laki z visokim sijajem še dodatno ustvarijo iluzijo globine prek odsevov. Če upoštevate te vidike, lahko kopalniška opreme poveča tako kakovost vaše kopalnice kot vašega življenja.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici