Čistoča tudi v najbolj skritih kotičkih

Čiščenje aktivirnih tipk Sigma20 znamke Geberit

Za kopalnico so pomembni šik dizajn in pametne funkcije, za uporabnika pa je še pomembnejša čistoča. Z nekaj preprostimi triki je lahko tudi vaša kopalnica sijoče čista.

 • Enostavno dostopno
  Dodatki v kopalnici, organizirani v škatlah, se lahko enostavno pospravijo, zahvaljujoč čemur se lahko proste površine enostavno in hitro očistijo. Ali še bolje: uporabite praktične škatle za organiziranje, da povsem izkoristite notranjost kopalniške opreme.
 • Preprosto praznenje
  Držalo za straniščno krtačko mora biti enako čisto kot sama krtačka. V nasprotnem začne voda, ki se v njem nabira, hitro širiti neprijetne vonjave – njegova oblika naj bo torej preprosta in naj omogoča enostavno in varno čiščenje.
 • Splakovanje
  Za odvodne cevi je treba skrbeti, tudi če niso vidne v kopalnici. Usedline se lahko hitro nakopičijo v situ ali na keramičnih površinah, zaradi česar jih boste težje očistili. Da se temu izognete, jih redno splakujte z dovolj vode.
 • Čistite pogosteje
  Spoji okrog stranišča in umivalnika so glavni predeli, kjer se umazanija, bacili in kapljice urina kopičijo, zaradi česar se lahko razvijejo neprijetne vonjave. Da to preprečite, stranišče in umivalnik redno čistite, pri tem pa občasno ne pozabite tudi na spoje.

1. del Madeži v kopalnici, ki jih povzročijo barve in belila za lase
2. del Madeži v kopalnici, ki jih povzročijo higienski izdelki in čistila za kopalnico
3. del Madeži v kopalnici, ki jih povzročijo laki za nohte in odstranjevalci laka za nohte
4. del Madeži v kopalnici, ki jih povzročijo vodni kamen in silikatne usedline
5. del Madeži v kopalnici, ki jih povzročijo čistila in tablete za stranišče

Serije kopalnic

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici