Better bathrooms, better livesKo se srečata funkcionalnost in oblikovanje

Naš cilj je trajnostno izboljšati kakovost življenja naših strank z inovativnimi sanitarnimi izdelki. Toda kaj točno to pomeni? To je odvisno od vaših želja: ne glede na to, ali vam je pomemben dizajn, čistoča, uporabnost, rešitve za varčevanje s prostorom, udobje ali dostop brez ovir, so vsi naši izdelki razviti tako, da izpolnjujejo želje strank in kažejo, kako popoln je preplet brezčasne estetike in uporabnih funkcij. Pri Geberitu boste zagotovo našli vse, kar potrebujete za ustvarjanje svojega osebnega spa prostora, in popolno kopalniško opremo, ki bo ustrezala vašemu slogu.

Resnična dodana vrednost in kakovost življenja v kopalnici, v kateri se vsak dan počutite odlično.

Naše zagotoviloza vse izdelke Geberit

Inovacije

Že od leta 1847 oblikujemo industrijo z najnovejšo tehnologijo in določamo trende na področju sanitarne tehnologije.

Strokovno znanje

Izkušnje in znanje so temelj vsega, kar počnemo, in jih delimo s strokovnjaki po vsem svetu.

Zanesljivost

Ustvarjamo zanesljive in vzdržljive sisteme z izdelki, ki upoštevajo celoten življenjski cikel.

Trajnost

S svojimi okolju prijaznimi rešitvami, ki varčujejo z viri, podpiramo načelo trajnosti.

Vaše potrebeKaj resnično cenite v svoji kopalnici?

Evropska študija je pokazala, da so najpomembnejši dejavniki v kopalnici čistoča, prijaznost do uporabnika, udobje, optimizacija prostora, oblikovanje in dostop brez ovir. Na srečo naši izdelki izpolnjujejo vse zahteve.

Odkrijte idealne rešitve za preoblikovanje kopalnice v lastno oazo dobrega počutja.

Čistoča

Čista kopalnica
Pametni izdelki, na katerih se ne nabira umazanija in jih je enostavno čistiti - za tiste, ki želijo zmanjšati čas, ki je potrebne za čiščenja.
Ali preveč prostega časa porabite za čiščenje kopalnice? Se tudi vam zdi nadležno ukvarjati s težko dostopnimi koti, nerodnimi površinami in neprimerno nameščenimi ročaji? Tu pridejo na vrsto naše rešitve, ki smo jih razvili posebej za preprečevanje nabiranja umazanije in zmanjšanje čas potrebnega za čiščenja.

IdejeZa več čistoče

Več inovativnih rešitev

Kopalniška serija Geberit iCon
Izberite informacijski točko na sliki

Vaš stil, vaša kopalnicaNaši strokovnjaki

Stranke med posvetovanjem o kopalnici

Ne glede na to, ali še iščete navdih, ali že imate prve zamisli ali celo konkretne načrte, vam je osebni Geberitov svetovalec na voljo, da vam pomaga z dragocenimi nasveti, ki temeljijo na izkušnjah, pridobljenih z delom pri projektih kopalnic drugih strank. Svetovalec skupaj z vami pripravi seznam želja, po potrebi vam priporoči inštalaterja in je na voljo za vsa vprašanja, ki jih imate med postopkom predelave.

Tako vam zagotavljamo, da boste vedno dosegli popolne rezultate v kopalnice, ki ne bo le videti dobro, ampak bo tudi poskrbeli, da bo vaše življenje vsak dan bolj udobno, preprosto in prijetno.

Poiščite najbližji razstavni salonKopalniške serije in izdelki Geberit

Upoštevajte, da Geberit žal ne more zagotoviti, da so vse navedene serije kopalnic trenutno razstavljene v vsakem razstavnem prostoru, saj se te vedno lahko spremenijo.
Priporočamo, da pred obiskom izbranega razstavnega salona stopite v stik z njim, da se prepričate o varnosti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.