Nova iskalna funkcija na Spletnem katalogu

Naša nova iskalna funkcija vas bo v hipu pripeljala tja, kjer morate biti. Izboljšali smo funkcijo iskanja po celotnem besedilu, tako da so rezultati iskanja, ki jih prejmete, primerni in ustrezno uvrščeni. Za vaše udobje smo razširili tudi funkcije filtra. Zlasti v primerih, ko je možnih več zadetkov, vam filtri pomagajo še natančneje iskati. S klikom na artikel, ki vas zanima, boste preusmerjeni neposredno na podroben pogled.

Preizkusite našo novo iskalno funkcijo.

Izkoristite funkcijo inteligentnega iskanja

Izkoristite funkcijo inteligentnega iskanja

Že od samega začetka si prizadevamo pomagati najti izdelek, ki ga potrebujete. Funkcija samodejnega dokončanja pomeni, da naše iskanje začne delovati, medtem ko še vedno vnašate izraz v iskalno polje. Pogosto iskani izrazi so prikazani tukaj, da vam pomagajo. Predlagamo tudi največ pet tabel z izdelki in nadomestnimi deli, ki ustrezajo vašemu iskanju.

Dodatne koristne informacije o izdelku vam bodo na voljo v pregledu iskanja, da boste lahko prepričani, da je to tisto, kar iščete.

Izboljšajte rezultate iskanja

Izkoristite funkcijo inteligentnega iskanja

Nekateri iskalni izrazi ustvarijo veliko število zadetkov. Tudi preveč. Zavedamo se, da ne želite klikniti neštetih rezultatov iskanja, zato se naša iskalna funkcija začne tako, da vam prikaže rezultate, ki se najbolje ujemajo z vašim iskanjem.

Razširili smo tudi funkcije filtriranja, da vam pomagamo najti pravi izdelek čim hitreje. Ti vam pomagajo izboljšati in zožiti iskanje. V prihodnje boste lahko filtrirali po podkategorijah ali drugih merilih, ki ustrezajo vaši iskalni poizvedbi.

Seznam iskanja vam že ponuja dodatne informacije o člankih, kar je še ena funkcija, ki vam pomaga hitro najti pravi izdelek.

Poiščite izdelke prek možnosti krmarjenja

Find articles via the navigation option

Namesto klasične funkcije iskanja lahko neposredno preklopite na kategorijo izdelkov prek navigacije po katalogu. V tem pogledu so na voljo tudi različne podkategorije in nove funkcije filtriranja, ki vam pomagajo najti izdelek, ki ga potrebujete, v najkrajšem času.

Zdaj poskusite iskati v Spletnem katalogu