Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit VariForm

Modularne rešitve za kopalnico za absolutno raznoliko oblikovanje.

Krog in pravokotnik, oval in elipsa: Koncept dizajna umivalnikov Geberit VariForm se opira na štiri osnovne geometrijske oblike in tri osnovne različice vgradnje. Skupaj s pohištvom za kopalnico serije VariForm, z njihovo mirno in zadržano obliko s to ponudbo dobite kreativen prostor, da si kopalnico uredite po lastnih željah.

Geberit Option
VariForm umivalniki

Raznolikost oblik

Koncept zasnove umivalnikov Geberit VariForm temelji na štirih osnovnih geometrijskih oblikah – krog, elipsa, oval in pravokotnik – s katerimi ustvarja nove in raznolike možnosti oblikovanja.

Kopalniško pohištvo

Dizajn

Če je v kopalnici zaželeno še več prostora za shranjevanje ali če sta potrebna dva umivalnika, je mogoče različne kombinacije teh omaric povezati skupaj.

Praktični prostor za shranjevanje

Več prostora za shranjevanje

Dodatni elementi v omari za še več prostora za shranjevanje.

Geberit Option Plus ogledalo

Osvetlitev

Popolna dopolnitev k temu so ogledala z osvetlitvijo Geberit Option.

Geberit VariForm prednosti

  • Koncept zasnove umivalnikov Geberit VariForm temelji na štirih osnovnih geometrijskih oblikah – krog, elipsa, oval in pravokotnik
  • Nadpultni, vgradni in podpultni umivalniki te serije kopalniških elementov so primerni tako za javne sanitarije kot tudi za hotelske in zasebne kopalnice.
  • Pulti in nadpultni umivalniki so na voljo z robom z odprtino za armaturo ali brez.
  • Vsestranski program pohištva za nadpultne umivalnike
  • Miren in zadržan oblikovalski pridih omaric

Tehnične informacije