Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit VariForm

Umivalniki

Nadpultni, vgradni ali podpultni umivalniki omogočajo individualnost pri vgradnji in opremljanju kopalnice. Lahko se kombinirajo na različne načine, npr. s steklom, naravnim kamnom in s pulti iz številnih drugih materialov.

Geberit VariForm umivalniki

Oblikovalska zasnova serije Geberit VariForm temelji na štirih osnovnih geometrijskih likih v vedno novih različicah. Nadpultni, vgradni in podpultni umivalniki te serije kopalniških elementov so primerni tako za javne sanitarije kot tudi za hotelske in zasebne kopalnice. Modularni sistem nudi skoraj nešteto arhitekturnih rešitev

Raznolikost oblik

Krog, pravokotnik, oval in elipsa

Koncept zasnove umivalnikov Geberit VariForm temelji na štirih osnovnih geometrijskih oblikah – krog, elipsa, oval in pravokotnik – s katerimi ustvarja nove in raznolike možnosti oblikovanja. Ta način omogoča celo plejado možnosti za individualizirano kopalnico. Umivalniki v tem izboru so prav poseben vrhunec, saj ponujajo skoraj neskončno paleto možnosti oblikovanja.

Najnovejši trendi v oblikovanju

  • VariForm rectangle Lay-on Washbasins

Vsestransko in ergonomsko

Umivalniki Geberit VariForm z izboljšanim robom so popolna kombinacija za najmodernejšo kopalnico. Pulti in nadpultni umivalniki so na voljo z robom z odprtino za armaturo ali brez. Armatura se lahko pritrdi kot standardna armatura na umivalnik ali pult ali kot stenska armatura na predstensko inštalacijo. Vsi modeli iz serije Geberit VariForm so precej globoki, kar je odlična ergonomska rešitev, ki omogoča dovolj prostora za udobno umivanje rok. Umivalniki so izdelani iz vrhunske keramike, ki je odporna proti površinskim poškodbam in razpokam ter se preprosto čisti.

Nagrajeni dizajn

  • Geberit VariForm - Design Award 2018

NAGRADA iF DESIGN 2018

Geberit VariForm je dobil nagrado iF DESIGN AWARD 2018. Žirijo je navdušil razpon, ki je na voljo v štirih geometrijskih oblikah in dejstvo, da umivalniki nudijo popolno svobodo pri oblikovanju in opremljanju kopalnice. V zadnjih devetih letih je Geberit dobil kar preko 50 nagrad za dizajn.