Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Selnova Square

Naj tudi robovi in koti zasijejo

Raznolik, klasični dizajn serije Geberit Selnova se harmonično zlije z vsako kopalnico. Poleg mnogih pametnih rešitev za posebne zahteve pa je tudi zelo enostavno preoblikovati staro kopalnico v novo, ki bo zasijala.

Tenki umivalniki in kopalniško pohištvo

  • Geberit Selnova Square

Zapeljiva, popolnoma odmerjena eleganca

Novi, elegantni umivalniki Geberit Selnova Square združujejo jasne, pravokotne linije z organsko oblikovano notranjostjo umivalnika. Z ujemajočimi omaricami in kopalniškim pohištvom oblikujejo popolno kombinacijo s trendovskimi površinami v svetli in temni barvi oreha, lakirano mat/lava ter v lakirano beli z visokim sijajem.

Geberit Selnova Square kopalniško pohištvo

  • Geberit Selnova Square

Koncept čistih linij

Čiste linije in nežno prirezani robovi so ključne značilnosti kopalniškega pohištva Selnova. Umivalniki se blago ožijo navzdol, da ustvarijo stik z omaricami in tvorijo previs nad njimi. Na tak način se ustvari vtis vitkosti in lahkotnosti te serije. Integrirani ročaji z rahlim lokom povzemajo loke prednjih ploskev umivalnikov in dodatno poudarjajo vtis lahkotnosti.Rešitve za različne situacije vgradnje

Rešitve za različne situacije vgradnje

Fronte in korpusi omaric so na voljo v beli barvi. Lahko so samostoječe s kromiranimi nogicami ali pa se namestijo tudi na steno. Modularne stranske omarice so na voljo v raznih oblikah in velikostih. Pohištvo se dobavi v celoti sestavljeno, z možnostjo pritrditve tečajev vratc na levi ali desni strani.

Geberit Selnova Square WC školjke in bideji

  • Geberit Selnova Square WC
  • Geberit Selnova Square WC

WC školjke, primerne za vse situacije vgradnje

Seriji Geberit Selnova in Geberit Selnova Square sta pogosto v uporabi. Širok izbor stenskih in talnih WC školjk ponuja rešitve za vsako kopalnico - tudi za stroškovno smiselne modernizacije brez zapletenih sprememb v strukturi.