Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Selnova Comfort

ENOSTAVNE POSODOBITVE ZA KOPALNICE BREZ OMEJITEV

Kopalnice Geberit Selnova Comfort

Za načrtovanje elegantnih kopalnic za več generacij

Elementi linije Geberit Selnova Comfort omogočajo starejšim in gibalno oviranim osebam ohraniti neodvisnost v toaletnih prostorih brez kompromisov pri kvaliteti opreme. Ti elementi združujejo funkcionalnost in privlačen dizajn, kar temelji na Geberitovih mnogoletnih izkušnjah na področju razvoja in proizvodnje opreme za kopalnice, ki lahko služi generacijam. Te rešitve obsegajo tudi zelo plitke umivalnike, ki puščajo obilo prostora za noge, ko se jim približa oseba na invalidskem vozičku. Funkcionalne so tudi WC-školjke dolžine 70 cm s protizdrsno sedežno desko, ki bistveno olajša presedanje z invalidskega vozička.

Umivalniki Geberit Selnova Comfort

  • Geberit Selnova Comfort

Sofisticirane rešitve
Gibalno ovirane osebe lahko z Geberit Selnova Comfort ohranijo svojo samostojnost. Ob umivalnikih, ki so na voljo v dveh modelih in ki omogočajo dostop osebam na invalidskih vozičkih, sta umivanje in osebna nega lahkotno ter enostavno opravilo – tudi sede.

  • Dvignjena površina umivalnika omogoča lahek dostop tudi, če je umivalnik napolnjen z vodo.
  • Izjemno plitek za obilo prostora za noge ter lahek dostop – tudi sede.
  • Umivalnik z ogledalom, nameščen na nizki višini.

Geberit Selnova Comfort WC-školjke

  • Geberit Selnova Comfort

Prava WC-školjka za vse potrebe

Širok izbor WC-školjk v seriji Geberit Selnova Comfort združuje udobje in varnost za najrazličnejše potrebe. Podaljšana »C-školjka omogoča lažje presedanje z invalidskega vozička. Blažilci na spodnji strani deske zagotavljajo, da ostane WC deska varno na mestu; tečaj iz nerjavečega jekla pa daje sedežu visoko stopnjo stabilnosti. Zahvaljujoč nižji višini WC-školjke pri 480 mm je presedanje lažje. WC sedež je na voljo tudi s praktičnim mehanizmom SoftClosing.

  • Podaljšana WC-školjka za lažje presedanje z invalidskega vozička.
  • Tečaj iz nerjavečega jekla za večjo stabilnost WC sedeža.
  • Poseben material WC sedeža, ki preprečuje zdrs.