Geberit BambiniOtrokom prijazne in zabavne kopalnice

Sanitarni prostori za vrtce in šole

Otroci se igrajo v prostoru za igro in umivanje Geberit Bambini

Otroci odkrivajo svet skozi igro. Pri urejanju sanitarnih prostorov za otroke, na primer v vrtcih, centrih za varstvo otrok in šolah, so bistvenega pomena higiena, enostavno čiščenje in varnost. Kopalnica, primerna za otroke, lahko spodbuja igriv pristop k osebnemu zdravju in higieni.

Serija kopalnic Geberit Bambini ponuja WC školjke za otroke, umivalnike za otroke in drugi izdelki za umivanje, ki so posebej prilagojeni potrebam malčkov in otrok do dopolnjenega 14. leta starosti. Barvni koncept ustvarja igrivo, a brezčasno vzdušje v sanitarnih prostorih. Ta serija izdelkov, ki jih je enostavno čistiti, izpolnjuje tudi zahteve negovalnega in čistilnega osebja.

Geberit Bambini na enem mestu

Zakaj izbrati Geberit Bambini?

Popolna višina

WC školjke in umivalniki, primerni za različne starostne skupine

Zabava z izobraževalno vrednostjo

Možnost eksperimentiranja s funkcijami, kot so umivalnik, ki ga je mogoče zajeziti, in tobogani

Preprosto čiščenje

Zaprta WC-keramika Rimfree nima roba za splakovanje

Brezhibna namestitev

Preverjen postopek vgradnje z inštalacijskimi elementi in priključki Geberit

Otrokom prijazna WC-školjkeza vrtce in predšolske ustanove

WC-školjka na pravi višini in z ustrezno opremo je namenjena podpori otrokom na poti učenja uporabe stranišča. Geberit WC školjka Rimfree® brez splakovalnega roba je na voljo v treh različnih višinah: 24, 30 in 35 cm.

Stensko WC školjko je mogoče namestiti na otrokom prijazno višino 35 cm. To pomeni, da so tla pod njo čista in preprosta za čiščenje. Dve talni straniščni školjki za malčke in otroke do predšolske starosti sta montirani do stene. Poleg tega lahko površino WC škojke zaradi zaprte zasnove keramike očistite s hitrim brisanjem.

WC-keramiko je mogoče kombinirati z WC-sedežem z ročaji na pokrovu ali WC-sedežem s prijemali. Za najmanjšo WC školjko je na voljo WC-sedež v obliki kahlice. Vsi naši straniščni sedeži so enostavni za čiščenje, higienični in ergonomsko oblikovani.

Prostor za igro in umivanjeza otroke vseh starosti

Prostor za igro in umivanje Geberit Bambini

Otroci se radi igrajo z vodo! Posebni umivalniki iz tega vsestranskega, trpežnega trdnega materiala igrivo prebudijo otrokovo ljubezen do vode. Z otrokom prijaznim nizkim umivalnikom z okroglimi oblikami je učenje malčkov o čistoči lažje in zabavnejše.

Umivalniki za otroke so lahko nameščeni na otrokom prijaznih višinah od 45 do 60 cm. S pametnimi podrobnostmi, kot sta majhna globina vgradnje in bližja odprtina za armaturo, je njihova uporaba še lažja. Prav tako so armature na voljo v zabavnih oblikah, ki spodbujajo otroško domišljijo. Na voljo so v živahnih ali nevtralnih barvah, ki ustrezajo ambientu v sanitarnem prostoru.

Dodatne prednosti otroških umivalnikov:

  • Majhen nastavek
  • Po želji v štirih različnih barvnih različicah: brez ilustracije, oceansko modra, gozdno zelena in karminsko rdeča.
  • Ujemajoča se armatura za umivalnik v otrokom prijaznem dizajnu

Otrokom prijazne funkcijeza več zabave v kopalnici

Prostor za igro in umivanje Geberit Bambini z umivalnikom, ki ga je mogoče zajeziti

Spodbujanje raziskovanja – poskusi in napake – uživanje v praktičnem učenju: Prostor za igro in umivanje iz serije Geberit Bambini ponuja široko paleto možnosti za igro z vodo. V umivalnike so vgrajene do tri ravni, ki so primerne in dostopne različnim starostnim skupinam. Te ravni so predstavljene kot nežni valovi v igrivem in tekočem dizajnu.

V zgornjem delu prostora za igro in umivanje je umivalnik, ki ga je mogoče zajeziti, je tako idealen za vodne aktivnosti, medtem ko vgrajen tobogan do najnižjega umivalnika vabi otroke k igri in eksperimentiranju.

Zaradi tega igrivega pristopa je vsakodnevna higiena še bolj zabavna. Motiv vala ima pravzaprav dvojni namen: ne le da simbolizira funkcionalnost prostora za igro in umivanje, temveč odraža tudi brezmejno domišljijo in ustvarjalnost otrok.

Harmonična barvna shemaza otroške sanitarne prostore

V sanitarnih prostorih za vrtce, šole in centre za varstvo otrok je smiselno izbrati zabavne barve, ki so primerne za otroke na tej stopnji razvoja. Barve ne le pomagajo ustvariti prijetno vzdušje, temveč tudi poudarjajo funkcije – otroci na primer lažje razlikujejo med velikimi in majhnimi splakovalniki, če so gumbi različnih barv.

Da bi zagotovili, da je celotna sanitarna inštalacija barvno usklajena, so lahko aktivirne tipke, WC-sedeži, straniščne školjke, armature za umivalnik in oblikovne plošče za umivanje brezhibno kombinirajo v sodobnih barvah v enem odtenku.

Trenutni izbor barv je sodoben, umirjen in ponuja številne možnosti kombiniranja.

Enostavno čiščenje s sistemom Geberit Bambini

Navodila za čiščenje prostora za igro in umivanje Geberit Bambini

Ko je igranja in raziskovanja konec, je čas, da prostor za igro in umivanje spet postane čist in urejen. Stranišča, umivalniki, armature in drugi izdelki Geberit Bambini so zasnovani tako, da jih je mogoče preprosto čistiti in vzdrževati z minimalnim naporom.

Za vsakodnevno čiščenje priporočamo uporabo vode in mehke krpe. Trdovratne madeže lahko odstranite z grobo stranjo plastične gobice in blago kremo za čiščenje.

Armature lahko očistite s komercialnim čistilom za armature in jeklo. Tudi po intenzivni uporabi je otroški sanitarni prostor v hipu kot nov.

Otrokom prijazni sanitarni prostorinameščeni v trenutku

Postopek vgradnje elementa Geberit Duofix za serijo Bambini

Posebni element Geberit Duofix je na voljo za Geberit Bambini, ki se lahko uporablja za vgradnjo majhnih otroških stranišč na višini 24 ali 30 cm.

Aktivirno tipko lahko nastavite na višino 78, 83 ali 88 cm med namestitvijo, da lahko otroci splakujejo stranišče na lahko dostopni višini. Vodovodni inštalaterji lahko s pomočjo lestvice na okvirju določijo ustrezne višine in nadaljujejo z montažo kot običajno.

Serija Geberit Bambini je zasnovana z mislijo na otroke, njena namestitev pa je zelo preprosta.

Inovativne funkcije na enem mestu

Nagradaza Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024

Ponudba izdelkov Geberit BambiniPodatki o izdelku, dimenzije in več

Otroci se igrajo v sanitarnem prostoru z opremo Geberit Bambini

Tehnične informacije, kot so podatki CAD, podatkovni listi izdelkov in natančne dimenzije, so na voljo v našem produktnem katalogu. Odkrijte celotno ponudbo serije Geberit Bambini.

Prelistajte produktni katalog

Pogosta vprašanjao zasnovi sanitarnih prostorov v vrtcih in šolah

Kje lahko kupim izdelke Geberit Bambini?

Izdelke Geberit Bambini si lahko ogledate in kupite v lokalni specializirani trgovini ali v razstavnem prostoru v vaši bližini. Naši partnerji vam bodo z veseljem pomagali.

Poiščite specializiranega prodajalca

Odkrijte podobne izdelke