Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Sistem armatur Geberit

Dovršena rešitev

Stenske armature Geberit ONE

Geberit ONE stenske armature

Stenske armature Geberit ONE zagotavljajo ergonomsko uporabo in najboljše možno izpiranje ne samo modelov umivalnikov Geberit, temveč tudi umivalnikov drugih dobaviteljev.

Stenske armature so na voljo v štirih modelih: na voljo sta kratka različica in različica, podaljšana za 40 mm, obe pa sta na voljo v okrogli ali kvadratni izvedbi z ujemajočimi se ročaji na obeh straneh ohišja armature. Ta simetrična oblika ohranja brezčasni videz, nadzor nad količino vode in temperaturo vode pa je povsem enostaven.

  • Geberit ONE washbasin tap, round
  • Geberit ONE washbasin tap, square

Optimalna zanesljivost projektiranja – tudi pri stenskih armaturah

  • Sistem stenskih umivalniških armatur Geberit Piave

Elegantne senzorske stenske armature, čisti umivalniki in dovolj prostora za umivanje rok – to je pogosta zamisel projektantov, arhitektov in upravljavcev pri načrtovanju javnih in delno javnih sanitarnih prostorov. Toda vzrok za precejšnjo redkost elektronskih stenskih armatur kljub njihovim prednostim je relativno banalen: doslej ni bilo ustreznih rešitev za njihovo zanesljivo načrtovanje in brezhibno vgradnjo.

Modularna rešitev in izpopolnjen način vgradnje

  • Montažni elementi za umivalniške armature Geberit Piave in Brenta

Z modularno zasnovanim sistemom armatur je podjetje Geberit na prepričljiv način odpravilo splošne pomanjkljivosti številnih senzorskih umivalniških armatur in specifične težave pri vgradnji stenskih armatur. Z izjemo infrardečega senzorja so vse elektronske komponente dobro zaščitene pred vlažnostjo, saj so nameščene v ločeni funkcijski škatli, vgrajeni v steni pod umivalnikom. Ta rešitev nudi nove možnosti pri oblikovanju armatur.

Brezčasna elegantna oblika

  • Stoječa umivalniška armatura Geberit Brenta

Umivalniške armature Geberit Piave in Brenta, ki jih je oblikoval oblikovalski studio Christoph Behling Design iz Londona, odlikuje zelo vitka in brezčasna elegantna oblika. Pri obeh linijah so na voljo stenske in stoječe armature, ki jih lahko kombinirate z najrazličnejšimi umivalniki. Za uresničitev številnih možnih kombinacij so stenske armature na voljo z dolžino 170 mm in 220 mm.

Lepo oblikovana ohišja armatur so izdelana iz kromirane medenine. Njihova posebnost je ojačana plastična gibka cev za vodo, speljana od funkcijske enote v funkcijski škatli do regulatorja curka, ki zagotavlja nespremenljivo kakovost pitne vode.

Velike obremenitve

  • Javna kopalnica s stenskimi armaturami Geberit Brenta

Z elektronskimi umivalniškimi armaturami so opremljeni predvsem sanitarni prostori v javnih in delno javnih objektih, kot so letališča, nakupovalni centri, šole ali restavracije. Armature, nameščene v pogosto obiskanih sanitarnih prostorih, morajo biti zanesljive in trpežne, občasno morajo biti kos tudi grobi uporabi. Izbira ustrezne rešitve, ki zagotavlja zanesljivo delovanje, je zato še posebej pomembna.

Široka ponudba za številna področja uporabe

  • Stenska armatura Geberit Brenta s samozadostnim električnim napajanjem

Za senzorske armature podjetja Geberit so na voljo tri vrste električnega napajanja: omrežno, na baterije in samozadostno električno napajanje z generatorjem.

Modeli so lahko izbirno opremljeni tudi z mešalom. Zaradi sijajne kromirane površine in kompaktne zgradbe so umivalniške armature enostavne za servisiranje in čiščenje ter privlačnega videza. Za posebne namene uporabe, na primer za oddaljeni grelni kotliček, je na voljo več sistemskih rešitev.

Preizkušena klasika

  • Umivalniška armatura Geberit tipa 185/186
  • Umivalniška armatura Geberit tipa 87/88

Umivalniške armature Geberit tipov 185/186 in 87/88 zaokrožajo ponudbo zanesljivih in trpežnih armatur, namenjenih javnim sanitarnim prostorom. Na voljo so tri različice: različica z omrežnim električnim priključkom, baterijska različica in hidravlična različica. Armature so izbirno lahko opremljene z ročico za mešanje. Zaradi sijajne kromirane površine so enostavne za čiščenje in prijetnega videza. Za posebne namene uporabe, na primer za oddaljeni grelni kotliček, je na voljo več sistemskih rešitev.