Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit ProApp

Aplikacija za pametne telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS

Obrtniki si lahko vso ponudbo podjetja Geberit odslej ogledajo na svojih mobilnih telefonih. To omogoča nova aplikacija Geberit ProApp za pametne telefone, ki sanitarnim inštalaterjem omogoča dostop do številnih uporabnih informacij in delovnih pripomočkov.

Pregled vseh funkcij aplikacije

Glavni meni aplikacije Geberit ProApp

Čitalnik črtnih kod in kod QR

Hitro iskanje informacij o izdelkih

Čitalnik kod QR in črtnih kod omogoča neposreden ogled podrobnejših informacij o izdelkih, kot so navodila za montažo, pregled nadomestnih delov in dodatni opisi.

Spoznavalec izdelkov

Pozna vse podometne splakovalnike od leta 1964 naprej

S spoznavalcem izdelkov boste nemudoma ugotovili, kateri podometni splakovalnik je vgrajen v steni, saj prepozna vse podometne splakovalnike Geberit od leta 1964 do danes. Vnesti morate zgolj tipične lastnosti izdelka. Ko je podometni splakovalnik identificiran, lahko neposredno z aplikacijo Geberit ProApp poiščete in naročite vse ustrezne nadomestne dele in sete za predelavo.

Katalog nadomestnih delov

Hitro do ustreznega nadomestnega dela

Celoten katalog nadomestnih delov imate vedno pri roki, zato lahko hitro najdete ustrezne nadomestne dele, ki jih lahko neposredno naročite.

Filmi o montaži

Enostavna in pravilna montaža

Za ogled filmov o montaži in delovanju izdelkov podjetja Geberit na kanalu Youtube je dovolj samo en klik.

Indetifikator produktov

Vsi podometni splakovalniki od leta 1964.

S spoznavalcem izdelkov aplikacije Geberit ProApp boste nemudoma ugotovili, kateri starejši podometni splakovalnik je vgrajen v steni, saj prepozna vse podometne splakovalnike Geberit od leta 1964 do danes. Ko je podometni splakovalnik identificiran, lahko neposredno z aplikacijo Geberit ProApp poiščete vse ustrezne nadomestne dele in sete za predelavo.

Čitalec črtnih kod in QR kod

Hitro poiščite informacije o izdelku. Čitalec QR kode in črtne kode neposredno povezuje dodatne informacije o izdelkih, kot so priročniki za namestitev, pregledi rezervnih delov in drugi opisi izdelkov.

Katalog proizvodov

Dostop v vsakem trenutku. Brskajte po celotnem katalogu hitro in enostavno ter takoj poiščite vse informacije o izdelku, priročnike za namestitev itd.

Rezervni deli

Hitro poiščite pravi rezervni del. Celoten katalog rezervnih delov vam je na voljo kadarkoli. Hitro poiščete ustrezne rezervne dele in jih naročite z ustrezno številko rezervnih delov.

Zaznamki

Dodajte svoje zaznamke. Zdaj lahko hitro in preprosto naložite pogosto uporabljeno vsebino, kot so izdelki, dokumenti ali videoposnetki, z dodajanjem lastnih zaznamkov.