Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean

Podjetje Geberit se ponaša z desetletnimi izkušnjami v razvoju in proizvodnji straniščnih školjk s prho. S serijo Geberit AquaClean, ki je na trgu od leta 2009, uveljavljamo popolnoma nov standard za higieno v kopalnici. Obsežna ponudba privlačnih rešitev za vsako gradbeno situacijo izpolni vsako željo. Raznolikost modelov navduši s svojo vrhunsko tehnologijo, enostavnostjo uporabe in prvovrstno kakovostjo – to so lastnosti, ki ne bodo očarale le vas temveč tudi vaše stranke. V podjetju Geberit smo prepričani, da se naš sodoben pristop telesni higieni vse bolj uveljavlja in z veseljem vam bomo tudi v prihodnosti stali ob strani, kot močan, inovativen in zanesljiv partner v tej naraščajoči poslovni panogi.

Geberit AquaClean predstavlja proizvod švicarske kakovosti, ki je izdelan v izjemno modernem obratu v kraju Rapperswil-Jona. Dovršenost vse do najmanjše podrobnosti: za zagotovitev brezhibnega delovanja in dolge služnostne dobe proizvodov Geberit AquaClean vsako posamezno komponento strogo pregledamo in zagotovimo, da ustreza našim zahtevam kakovosti. Preden izdelek zapusti tovarno, je podvržen strogemu končnemu preverjanju. Rezultati preverjanja so elektronsko shranjeni pod ustrezno serijsko številko. Tako podjetje Geberit zagotovi, da na trg pridejo le Geberit AquaClean proizvodi dovršene kakovosti. Lahko ste prepričani, da boste dobili le brezhibno delujoč proizvod.


Geberit AquaClean tako rekoč ne potrebuje vzdrževanja, le pršno šobo je treba redno čistiti in odstranjevati vodni kamen. Pri modelih Geberit AquaClean 5000, 5000plus in 8000plus morate občasno zamenjati ogljeni filter. Za to potrebne potrošne materiale lahko uporabnik naroči pri inštalaterju, zamenja pa jih lahko tudi sam. Informacije o odpravi napak in dobavljivih nadomestnih delih najdete v navodilih za uporabo in v katalogu nadomestnih delov.