Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Garancija za končnega uporabnika

Geberit AquaClean poseduje triletno garancijo za nadomestne dele

Potrjena kakovost in zanesljivost. Od 1. julija 2010 nosijo vsi modeli Geberit AquaClean vidno oznako te obljube: na pokrovu straniščne školjke vsakega proizvoda najdete oznako "+1".

Podjetje Geberit podaljša zakonsko dveletno garancijo proizvajalca za 12 mesecev na polna tri leta. Geberit jamči, da bodo proizvodi serije Geberit AquaClean tri leta brez materialnih in proizvodnih napak. V prvih dveh letih podjetje Geberit preko pooblaščenega servisnega zastopnika Geberit brezplačno popravi ali zamenja okvarjene dele. V tretjem letu veljave garancije podjetje Geberit brezplačno dostavlja nadomestne dele za okvarjen del pooblaščenemu servisu, pri katerem stranka naroči popravilo.

Vaša prednost: garancija za tretje leto velja le, če je proizvod montiralo specializirano podjetje za sanitarne inštalacije. Na ta način tako vi, strokovni izvajalec, kot tudi vaše stranke v polni meri uživate prednosti moči in zanesljivosti blagovne znamke Geberit AquaClean.

Garancijske zahteve so veljavne le, če končni uporabnik izpolni garancijski list, ki je priložen opremi, vključno s serijsko številko, in ga v roku 90 dni od dneva montaže pošlje podjetju Geberit. Še bolj enostavno: spletna registracija www.geberit-aquaclean.com.

Prenos garancije za končnega uporabnika za Geberit AquaClean

Kaj vam prinaša podaljšanje garancije.
V svoje strokovno delo in v kakovost vseh naših udobnih stranišč Geberit AquaClean smo tako prepričani, da radi podaljšamo garancijo. S tem vam želimo pri Geberitu pokazati, da imate z nami na svoji strani močnega partnerja. S podaljšano garancijo za nadomestne dele podpisujemo svojo strokovnost in izkušnje.


Kje najdete serijsko številko?

Novo: na "dokumentih za končnega uporabnika" je nalepka s serijsko številko, ki jo lahko prilepite na garancijski list. Seveda pa lahko serijsko številko vnesete tudi s pisalom.


 

Kakšna je serijska številka?

  • Serijska številka ima 14 znakov in vključuje tako črke kot tudi številke.
  • Primer za Geberit AquaClean 8000plus, podometno, viseče
  • Primer serijske številke: EB1005EU138456