Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Vedno v vrhunski formi

Odtoki in dotoki za kopalne kadi Geberit

Varna in hitra montaža brez napetosti
Odtoki za kopalne kadi Geberit so na prelivu opremljeni s prilagodljivim mehovnim tesnilom. Ta jim omogoča, da lahko v skorajda vsaki gradbeni situaciji zagotovijo preprosto, varno montažo brez napetosti. Tesnila vseokrog na obeh straneh odtoka in preliva varujejo kopalne kadi iz kateregakoli materiala pred poškodbami zaradi korozije.

Hitro odvodnjavanje, dobra zaščita pred mašenjem
Ker sifoni Geberit vključujejo uveljavljeno strokovno znanje in izkušnje Geberit, so oblikovani za optimalen pretok, s čimer zagotavljajo visoko zmogljivost odtekanja in odličen učinek samočiščenja. S tem pa se znatno zmanjša tveganje zamašitev.

Ploski profil za lažji dostop do kopalne kadi
Vgradna višina nekaterih modelov je ploska, kar omogoča nižjo namestitev kopalne kadi in posledično lažji dostop do kopalne kadi v primerjavi z mnogimi drugimi sistemi.

Kompleta ponudba za vsako kopalnico
Odtoki in dotoki za kopalne kadi Geberit so na voljo v različnih velikostih in v tipičnih barvah sanitarnih armatur, kot so svetleč krom, v alpsko beli barvi, nesvetleč krom ali v zlati barvi. Vsi vidni sestavni deli so oblikovani tako, da se sistemi za odvodnjavanje za kopalne kadi in prhe po videzu ujemajo.


Zahvaljujoč inteligentnemu dizajnu in izboru barv ter velikosti so odtoki za kopalne kadi Geberit vrhunska rešitev za kopalnice. Uporabnik lahko izkoristi zmogljivost odtekanja in visoko zaščito pred mašenjem, vodovodni inštalater pa varno in hitro montažo.


Pritisk namesto obračanja: Z uporabo inovativnega aktiviranja Geberit PushControl ob pritisku na tipko odpre in zapre odtok kopalne kadi. Tako je upravljanje bolj preprosto, bolj priročno in za uporabnika bolj udobno. Zahvaljujoč mehanizmu s tipko je profil preliva kopalne kadi izjemno ploski, gladke notranje površine kopalne kadi pa tako ne moti več noben vrtljiv mehanizem. Montaža je prav tako preprosta in varna kot pri drugih odtokih za kopalne kadi Geberit. Dodatno sifon, ki je bil oblikovan za optimiziran pretok in ima ploski profil, vključuje vse prednosti, ki so tipične za izdelke Geberit.


Pri odtoku za kopalno kad z dotokom Geberit je oskrba z vodo diskretno vključena v preliv kopalne kadi.