Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Skrb za odpadne vode

Sistemi odvajanja vode in odplak Geberit, odtočni priključki in sifoni

Odvodnjavanje s sistemom
Strokovna znanja in izkušnje Geberit so vključena v celotno pot, ki jo voda prepotuje po zgradbi. Na voljo so popolnoma usklajeni sistemi, od priključka do oskrbe z vodo in distribucije do posameznih nadstropij in potrošnikov ter odvodnjavanja zgradb in streh v javni kanalizacijski sistem.

Oblikovanje standardov prihodnosti
Projektanti sanitarnih sistemov s sistemi odvajanja vode in odplak Geberit in z odtočnimi priključki in sifoni Geberit nudijo svojim strankam rešitev, ki vključuje vrhunsko tehnologijo na področju hidravlike, protipožarne varnosti in zvočne izolacije, zanesljivost, preprosto montažo in prijaznost do okolja. Podjetje z nenehnim razvojem v lastnih razvojnih laboratorijih že danes oblikuje standarde prihodnosti.

Strokovna znanja in izkušnje naših strank
Za uspeh izdelkov in sistemov sta ključnega pomena praktična primernost in preprosta ter varna uporaba. Zato Geberit pri novem in dodatnem razvoju upošteva povratne informacije in predloge vodovodnih inštalaterjev in projektantov sanitarnih sistemov širom po svetu. Strokovna znanja in izkušnje naših strank so tako del vsakega izdelka Geberit.Sistemi za odvodnjavanje zgradb

Geberit nudi primerne rešitve za skorajda vsa področja odvodnjavanja zgradb – za optimalno protipožarno zaščito in montažo zvočne izolacije v enodružinskih in večdružinskih hišah, sisteme za odvodnjavanje visokih zgradb in posebne rešitve za industrijske in komercialne namene. Izdelki in sistemi Geberit pa niso zgolj rezultat dognanj razvojnih oddelkov podjetja, temveč tudi povratnih informacij naših strank.

Sistemi odvodnjavanja streh

S strešnim vtočnikom Geberit Pluvia je Geberit revolucioniral odvodnjavanje strešnih površin. Tehnologija podtlaka sistema za odvodnjavanje streh dosega skorajda dvakratno zmogljivost odtekanja v primerjavi z običajnimi sistemi za odvodnjavanje in poenostavi načrtovanje celotnega sistema. To pomeni, da so velike zgradbe dobro opremljene za pogoste obilne padavine.

Sistemi za odvodnjavanje tal

Geberit omogoča varno odvodnjavanje tal s pršnimi kanaletami Geberit in talnimi odtoki Geberit ter z inovativnim stenskim pršnim odtokom Geberit. Kot vsi sistemi Geberit so tudi talni odtoki rezultat strokovnega znanja in izkušenj Geberit na področju hidravlike, kar omogoča ne samo varno in hitro odvodnjavanje ter preprosto čiščenje, temveč tudi zaščito pred zamašitvami. Sistemi poenostavijo montažo in gradnjo tal.

Odtočni priključki in sifoni

Varni, zanesljivi in z visoko pretočnostjo: odtočni priključki in sifoni Geberit zapolnijo vrzel med sanitarno opremo, kot npr. prhe, kopalne kadi, talni odtoki, pralni stroji in pomivalni stroji. Zagotavljajo, da se vsi elementi inštalacije zgradbe dobro ujemajo.