Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Preprosta in trajna priključitev

Varilne naprave Geberit

Dobro premišljeni in zanesljivi stroji za profesionalce

Cevi in fitinge Geberit PE ter Geberit Silent-db20 je mogoče zvariti skupaj. Za to opravilo so zelo primerni varilni stroji z ogledalom in elektrovarilne spojke. Geberit za ta namen ponuja nabor sodobnih, izjemno učinkovitih varilnih naprav.

Prihranite čas na mestu vgradnje in v delavnici

Varilni stroji z ogledalom Universal in Media so preprosti za uporabo in jih je mogoče hitro prilagoditi. Zahvaljujoč njihovi skorajda legendarni robustnosti so zelo primerni tako za predizdelavo v delavnici kot za uporabo na mestu vgradnje.


Lažji stroji, hitro menjavanje orodij

Geberit je te stroje v celoti prenovil, a pri tem ohranil njihovo legendarno robustnost. Posebna pozornost je bila namenjena delovanju in menjavanju strojev za različne velikosti cevi.

Enostavna in učinkovita uporaba

Elektrovarilni stroj Geberit ESG 3 je mogoče uporabiti za vse velikosti, vključno do velikosti DN 300, zavariti pa je mogoče do tri elektrovarilne spojke hkrati. Daljinsko upravljanje delo še dodatno olajša. Zahvaljujoč prenapetostni zaščiti ga je mogoče uporabljati tudi priključenega na generator.


Cevno strgalo Geberit d110

Cevno strgalo Geberit d110

Cevno strgalo Geberit zagotavlja prihranek časa pri pripravi cevi in fitingov za varjenje z elektrovarilnimi spojkami.

  • cevno strgalo Geberit zagotavlja prihranek časa pri pripravi cevi in fitingov za varjenje z elektrovarilnimi spojkami.
  • uporablja se lahko z običajnimi akumulatorskimi vijačniki
  • primeren za vse cevi Geberit PE in Geberit Silent-db20 ter fitinge d110
  • idealen tudi za težko dostopna mesta
  • rezilo se lahko enostavno zamenja