Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Strah pred močnim dežjem ni potreben

Sistemi za odvodnjavanje streh Geberit

Varno odvodnjavanje velikih strešnih površin
Odvodnjavanje velikih strešnih površin je vedno bolj pomembna naloga v sodobnih stanovanjskih, industrijskih, gospodarskih in visokih konstrukcijah, v številnih državah pa je odvodnjavanje velikih strešnih površin urejeno tudi z nacionalnimi predpisi in standardi. Zaradi pogostih obilnih padavin so zahteve glede načrtovanja in izvajanja sistemov za odvodnjavanje vedno strožje, saj je le tako mogoče zagotoviti varno odstranjevanje tudi velike količine vode.

Gospodarni sistem z visoko zmogljivostjo odtekanja
Geberit s podtlačnim strešnim vtočnikom Geberit Pluvia in s trpežnimi ter prilagodljivimi kanalizacijskimi vodi PE-HD omogoča izvedbo gospodarnega celostnega sistema za odvodnjavanje deževnice, ki je primeren tudi za velike količine vode. So hidravlično optimirani, zaradi česar je zmogljivost odtekanja skoraj dvakrat večja od običajnih sistemov z enako velikostjo cevi. Varnostni prelivi Geberit zagotavljajo dodatno varnost za ekstremne vremenske razmere.