Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Tiha odpadna voda

Geberit Silent-db20

Trojna zaščita pred hrupom
Geberit Silent-db20 brez težav izpolnjuje obstoječe zahteve glede zvočne izolacije, saj je izolacija že del sistema. Za izdelavo sistema se uporablja PE, mineralno ojačana plastika, ki obteži cevi in fazonske kose ter tako zmanjša njihove naravne vibracije in hrup. Zvočnoizolacijska rebra v obremenjenih conah dodatno zmanjšajo nastajanje hrupa. Hkrati pa nosilci za stensko pritrditev sistemskih cevi ločijo sistem za odvodnjavanje od sten in stropov ter tako preprečijo prenos zvoka v telesu.

Rešitve za praktično vsak tip zgradbe
Odcepi tipičnih velikosti so hidravlično optimirani. To omogoča večje obremenitve, v nekaterih primerih pa celo manjše dimenzije sistema. Cevi in fazonski kosi so na voljo v velikostih od DN 56 do DN 150, torej praktično za vse tipe zgradb, od enodružinskih hiš do visokih zgradb.

Gospodarne in varne priključne metode
Glede na namen uporabe so možne različne priključne metode. Zatezne spojke z navojnimi priključki je mogoče kadarkoli sprostiti in popraviti. Elektro-varilne spojke preprosto in hitro zagotavljajo veliko natezno trdnost, na primer za dodatno varnost pri polaganju v beton ali v testnih pogojih. Varjenje z ogledalom velja za tradicionalno in varno metodo povezovanja na mestu vgradnje ali med proizvodnjo. Rezanje in montažo je mogoče izvesti brez nevarnega rezanja. Ostanke je mogoče brez težav ponovno uporabiti kot vmesne dele ali odstraniti.

Prezračevanje cevi
Geberit za inštalacije, kjer običajno prezračevanje zaradi prostorskih razmer ni možno, ponuja odzračevalni ventil GRB90 za velikosti do DN 100.

Za izračun in dimenzioniranje inštalacij odpadne vode je na voljo programska oprema za načrtovanje Geberit ProPlanner.