Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Strokovnjak za umazano delo

Kanalizacijski vodi Geberit PE-HD

Odporne na visoke temperature in agresivne medije
Kanalizacijski vodi Geberit PE-HD iz poletilena visoke gostote, ki je izjemno trpežen cevni material, so primerni za različne možnosti uporabe v sistemih za odvodnjavanje streh, v industriji, v gospodarskih ali laboratorijskih objektih, vkopani, v betonskih ali v mostnih konstrukcijah. Na material ne vpliva niti vroča voda temperature do 80 °C – ali celo do 100 °C, če gre za obremenitev za kratek čas in brez mehanske obremenitve. Odporni so na približno 95 % vseh običajno razpoložljivih alkalov, kislin in kemikalij. Cevi in fazonski kosi so brez lomljenja ali trajnega preoblikovanja odporni tudi na udarce, padce ali kratke pritiske do 1,5 bara.

Geberit PE – dolgoročno stabilne povezave
Cevi Geberit PE so na voljo v velikostih od DN 30 do DN 300 in z različnimi fazonskimi kosi. Za povezovanje cevi in fazonskih kosov je mogoče uporabiti varjenje z ogledalom, varjenje elektro spojk, navojne priključke ali prirobnice.

Primerni za sistemsko tehnologijo Geberit
Cevi in fazonski kosi Geberit PE so brezšivno integrirani v sistem Geberit s sistemi za protipožarno zaščito, odvodnjavanje streh in industrijskimi sistemi ter jih je mogoče s temi povezati popolnoma brez težav. Za izračun in dimenzioniranje inštalacij odpadne vode je na voljo programska oprema za načrtovanje Geberit ProPlanner.

Varen, okolju prijazen material
Polietilen je okolju prijazen in ga je mogoče v celoti reciklirati. Med njegovo obdelavo ali v primeru požara ne nastajajo strupene emisije.