Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varni, učinkoviti, tihi

Sistemi za odvodnjavanje zgradb Geberit

Vodilni na evropskem trgu za odvodnjavanje zgradb
Geberit v Evropi ni vodilni samo na področju sanitarne tehnologije, temveč tudi na področju odvodnjavanja zgradb. Zato podjetje nenehno vlaga v optimizacijo obstoječih sistemov in erazvoj novih tehnologij ter izdelkov.

Obsežno znanje in izkušnje na področju protipožarne zaščite in zvočne izolacije
Geberit ima edinstven laboratorij za gradbeno tehnologijo in akustiko. V tem laboratoriju se izvajajo preizkusi hidravličnih, zvočnih in statičnih lastnosti posameznih komponent in celotnih sistemov za odvodnjavanje. Na ta način je na primer mogoče v realnih pogojih preizkusiti širjenje zvoka po odvodnih padnih vodih prek več etaž in optimizirati lastnosti zvočne izolacije. Geberit na področju protipožarne zaščite pri testiranju prototipov v realnih pogojih in pri cerificiranju serijskih izdelkov tesno sodeluje z zunanjimi laboratoriji.

Optimalno odvodnjavanje za vsako zgradbo
Zahvaljujoč lastnim raziskavam in razvoju ter izkušnjam svojih strank lahko Geberit ponuja primerne rešitve za skorajda vsa področja odvodnjavanja zgradb – za optimalno protipožarno zaščito in montažo zvočne izolacije v enodružinskih in večdružinskih hišah, sisteme za odvodnjavanje visokih zgradb in posebne rešitve za industrijske in komercialne namene.