Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Celostni paketi za stranišča

WC sistemi Geberit

WC sistemi Geberit: ko se mora vse popolnoma ujemati
Straniščni sistemi Geberit nudijo vse, kar vodovodni inštalaterji potrebujejo za varen in gospodaren sanitarni sistem. Vse od nadometnih in podometnih splakovalnikov do premišljenih krmilj za splakovanje, setov za predelavo in varčevanje z vodo ter nagrajenih sanitarnih elementov – tehnologije splakovanja nudijo odličnost, po kateri slovi Geberit, vse do najmanjše podrobnosti. Straniščna školjka Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo, že danes določa nove standarde na področju higiene in nege za kopalnice.

Celostne rešitve, pri katerih vsi elementi harmonično sodelujejo
V kombinaciji z aktivirnimi tipkami Geberit, ki so na voljo v različnih privlačnih dizajnih in izvedbah, lahko izberete tudi komplete za straniščne školjke, pri katerih so dizajn, funkcija in varčnost popolnoma usklajeni.


Podometni splakovalniki Geberit že 50 let dokazujejo svojo zanesljivost in so že bili nameščeni milijonkrat širom po svetu. Določajo standarde na področju varčevanja pitne vode. Nadometni splakovalniki Geberit dopolnjujejo straniščne sisteme. Geberit s seti za predelavo zagotavlja, da lahko tudi starejši modeli varčujejo z viri in so primerni za sodobne zahteve uporabe.


Več o podometnih splakovalnikih
Več o nadometnih splakovalnikih
Več o polnilnih in splakovalnih ventilih


Straniščna školjka Geberit AquaClean, ki uporabnika umije z vodo, predstavlja novo dimenzijo svežine za kopalnice in sanitarne prostore.


Spoznajte Geberit AquaClean


Geberit z nagrajenim sanitarnim elementom za straniščne školjke Geberit Monolith utira novo pot na področju kopalniškega dizajna. Najsi bo v novogradnji ali pri prenovi kopalnice – lepo oblikovan element lahko hitro in preprosto montira samo en vodovodni inštalater.


Več o Geberit Monolith


Aktivirne tipke Geberit so odličen zaključek kopalniških sistemov in so na voljo v številnih privlačnih dizajnih, ki se odlično ujemajo s krmilji za splakovanje pisoarjev in pokrovi.


Več o aktivirnih tipkah