Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Dizajn in funkcija

Aktivirne tipke Geberit in splakovalni sistemi Geberit

Kopalnica z aktivirno tipko Omega30

Aktivirne tipke za aktiviranje splakovanja straniščnih školjk

Aktivirne tipke Geberit niso samo lepe na pogled, ampak so najboljša izbira tudi zaradi raznovrstnih funkcij, ki v primeru aktivirne tipke Geberit Sigma40 vključujejo vgrajen priključek za odzračevanje smradu. Na voljo so trije različni splakovalni ventili, ki podpirajo vrsto uporab in posebnih strukturnih zahtev: Sigma, Omega in Delta.

Aktivirne tipke za WC školjke


Kopalnica z aktivirno tipko Sigma40

Inovativne funkcije

Aktivirne tipke Geberit združujejo inteligentne funkcije s komfortom in zagotavljajo povečan občutek svežine ter čistosti v kopalnici: aktiviranje splakovanja straniščne školjke brez dotika, odprtina za vnos čistilne tabletke, priključek za odzračevanje smradu, elegantne barvne kombinacije in možnost površinsko izravnane vgradnje v steno.

Več o inovativnih funkcijah


Kopalnica z aktivirno tipko Sigma20

Razstavni salon aktivirnih tipk

V razstavnem salonu Geberit lahko izbirate iz celotnega nabora dizajnov, materialov in funkcij ter poiščete aktivirno tipko, ki je ravno pravšnja za vas in vaše kopalniško okolje.

Spletni razstavni salon


Kopalnica s krmiljenjem splakovanja pisoarjev Sigma10

Aktivirne tipke za krmiljenje splakovanja pisoarjev

Ponujamo krmiljenje splakovanja pisoarjev in pokrove, ki na popoln način dopolnjujejo dizajne aktivirnih tipk Geberit. Tako lahko ohranite izbrani koncept dizajna z vseh vidikov vaše nove kopalnice.

Aktivirne tipke za pisoarje


Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 70

Daljinsko aktiviranje splakovanja

Te zelo majhne daljinske sprožilce splakovanja najdete samo v naboru aktivirnih tipk Geberit. Postavite jih lahko kamorkoli, kar omogoča največjo prilagodljivost.

Daljinsko aktiviranje splakovanja


Kopalnica z aktivirno tipko Sigma40

Navdihi

Pustite se navdihniti našim idejam in ustvarite dizajn kopalnice, ki se popolno ujema z vašim okusom in potrebami.

Poiščite navdih