Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zagotovljen komfort

Aktivirne tipke Geberit z inovativnim delovanjem

Priključek za odzračevanje smradu Sigma40

Priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav

Zlahka dihajte: Geberit DuoFresh zagotavlja svežino v kopalnici z odvajanjem neprijetnih vonjav neposredno iz keramike WC-ja, preden se lahko razširijo. Priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav je preprost za uporabo in se aktivira s pritiskom na tipko, izklopi pa se samodejno.


Komfortno delovanje aktivirne tipke Sigma80

Brez dotika

Aktivirne tipke Geberit izboljšajo vaše kopalniško okolje s udobnimi modernimi sanitarnimi funkcijami, ki jih dodajo. Splakovanje WC-ja se aktivira z mehanizmi brez dotika, elegantne barvne kombinacije zagotavljajo prijetno vzdušje v prostoru, neželeni vonji pa se učinkovito odvajajo.


Aktivirna tipka Omega60, površinsko izravnana

Površinsko izravnana

Bistvene lastnosti: površinsko izravnane aktivirne tipke Geberit so poravnane s površino stene, zato ne motijo skladnega dizajna. Minimalistična eleganca ne zagotavlja le njihove čudovite skladnosti z najnovejšimi oblikovalskimi trendi, ampak so zaradi nje idealna izbira tudi za najbolj prefinjeno kopalniško opremo.


Aktivirna tipka Sigma70, mehka na dotik

Mehak dotik

Zaradi tipk, ki so mehke na dotik, je potreben le rahel dotik za izjemno tiho aktiviranje splakovanja, zaradi česar lahko vsi še naprej mirno spijo.


Odprtina Sigma50

Predal za vnos čistilne tablete

Povsem preprosto: nagnite aktivirno tipko Geberit, vstavite čistilno tabletko v predal ter jo zaprite. Predal za vnos čistilne tablete je združljiv z večino aktivirnih tipk Geberit iz serije Sigma.