Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Nagrajen dizajn, ki je montiran v hipu

Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith

Preizkušena sanitarna tehnologija s sodobnim dizajnom
Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith je bil nagrajen s številnimi mednarodnimi nagradami, dobro pa so ga sprejele tudi stranke. Celotna sanitarna tehnika, vključno s splakovalnikom, dvokoličinskim mehanizmom splakovanja in sifonom, je nameščena v vitkem, elegantnem elementu, ki ga je mogoče opremiti z visečo ali stoječo straniščno školjko. Tudi steklena sprednja plošča je na voljo v različnih barvah. Geberit Monolith Plus zagotavlja nove, dodatne funkcije.


V zgolj nekaj urah pripravljen za uporabo
S sprednjim panelom iz varnostnega stekla in elegantnimi stranskimi deli iz aluminija je sanitarni element Geberit Monolith lepo videti v vsaki kopalnici. V večini primerov ga je mogoče brez strukturnih sprememb zgradbe priključiti na obstoječe priključke sistema za oskrbo z vodo in za odpadno vodo. Montažo lahko izvede en sam vodovodni inštalater, z zelo malo gradbenega prahu ali umazanije in brez hrupa. Sanitarni element Geberit Monolith se s podobnim postopkom lahko montira enako hitro kot element za stranišča Geberit Duofix. Straniščna školjka pa je za uporabo pripravljena v zgolj nekaj urah.

Odlične ocene za gospodarno porabo vode
Sanitarni element za WC Geberit Monolith je na voljo v dveh vgradnih višinah, tj. pri 101 cm ter pri 114 cm, ki je primerna za sanitarni element za umivalnike Geberit Monolith, vse to v treh modelih – za stenske straniščne školjke, stoječe straniščne školjke in Geberit AquaClean. Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith je prejel najboljše ocene v okviru oznake za učinkovito rabo vode (oznaka WELL Evropskega združenja proizvajalcev ventilov EUnited Valves).

Geberit Monolith za straniščne školjke s steklom umbra

Vgradna višina 114 cm
Za stenske straniščne školjke

Geberit Monolith za straniščne školjke s črnim steklom

Vgradna višina 114 cm
Za Geberit AquaClean

Geberit Monolith za straniščne školjke z belim steklom

Vgradna višina 101 cm
Za Geberit AquaClean

Geberit Monolith za straniščne školjke s steklom v mint zeleni barvi

Vgradna višina 101 cm
Za stoječe straniščne školjke

WELL – učinkovitost rabe vode

Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith

Zahvaljujoč svoji gospodarni porabi vode je sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith dosegel najboljšo oceno (A) v okviru oznake za učinkovito rabo vode (oznaka WELL Evropskega združenja proizvajalcev ventilov EUnited Valves).

Novo: Geberit Monolith Plus – privlačen in praktičen!

Geberit Monolith Plus

1

LED osvetlitev

ComfortLight

Led osvetlitev v sedmih barvah se avtomatsko vklopi, ko vstopite v prostor, in zagotavlja tako pomoč pri orientaciji kot tudi prijetno vzdušje v prostoru.

2

Zaznavanje dneva in noči

Svetlobno tipalo

Svetlobni senzor za zaznavanje dnevne svetlobe lahko ročno vklopite ali izklopite. Če je vključen, se osvetlitev prižiga samo v temi.

3

Vklop odzračevanja neprijetnih vonjav

Zaznavanje uporabnika

Funkcija zaznave uporabnika aktivira odzračevanje neprijetnih vonjav takoj ko se uporabnik usede na WC školjko.

4

Učinkovito prečiščevanje zraka

Keramični satasti filter

Dandanes nikomur ni več treba prenašati neprijetnih vonjav. v stranišču. Prečiščevanje neprijetnih vonjav poteka preko keramičnega satastega filtra, ki se je izkazal za izjemno učinkovitega. Zamenjava filtra je enostavna, filter pa ima zelo dolgo življenjsko dobo (več kot 6 let).

5

Komaj slišen

Tih ventilator

Izjemno tih ventilator pripomore k učinkovitemu odvajanju vonjav direktno iz WC školjke. Njegovo delovanje prikazuje utripajoča luč.

6

Nežno aktiviranje splakovanja

Lahen pritisk

Za aktiviranje splakovanja je dovolj že nežen dotik.

7

Primerne WC-školjke

Kompatibilnost

Na Geberit Monolith Plus lahko pritrdite praktično vse keramične WC školjke, ki so na voljo na tržišču in vse modele Geberit AquaClean.

8

Električni prilkjuček

Enostavna vgradnja

Če je na voljo električni priključek, je vgradnja elementa Geberit Monolith Plus popolnoma enostavna. Prav tako je enostavno vzdrževanje, saj so vsi funkcionalni deli lahko dostopni.

Priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav iz straniščne školjke
Učinkoviti priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav zagotavlja dobrodošlo mero svežine in dobrega počutja. Sanitarni element Geberit Monolith Plus poskrbi, da bo slednje preprosto in obenem tudi elegantno. Združljiv je s praktično vsemi običajno dobavljivimi straniščnimi školjkami in straniščnimi školjkami s prho Geberit AquaClean.


Inovativni in dobro premišljeni
Če je električni priključek na voljo, je vgradnja elementa Geberit Monolith Plus otročje lahka. Izredno preprosto je tudi servisiranje, saj so vse sestavni deli enostavno dostopni.


Funkcije vodenja
Tanka LED črtica zagotavlja diskretno svetlobo, ki ne bode v oči, takoj ko se kdo približa straniščni školjki. Barvo svetlobe in intenzivnost lahko programirate ter tako prilagodite lastnim zahtevam. Elegantne, piezoelektrične mehke tipke prav tako zagotavljajo izredno tiho aktiviranje splakovanja, tako da ne boste nikogar zbudili.


Oblikovalske nagrade

  • product design award
  • Interior innovation award
  • plus x award