Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean.

WC, ki vas očisti z vodo.

Geberit AquaClean združuje zanesljivo kakovost, izjemno udobje in eleganten kopalniški dizajn. Spoznajte straniščno školjko s prho, ki je vodilna v svojem razredu in bo navdušila tudi vaše najbolj zahtevne stranke. V tej kategoriji proizvodov, ki postaja vse bolj priljubljena, lahko izkoristite tudi vsa naša leta izkušenj na tem področju. Široka ponudba vključuje vse od preprostih osnovnih modelov do individualnih programov razvajanja za zahtevne stranke – odkrijte številne možnosti!


Geberit AquaClean ima pravi model za vse bivalne razmere in vsako željo. S pomočjo nastavkov Geberit AquaClean lahko obstoječe straniščne školjke hitro in preprosto spremenimo v straniščne školjke s prho – nastavki so idealni za najemnike in vsakogar, ki ne želi zamenjati celotne straniščne školjke. V elegantnih kompletih, ki se nemoteče vključijo v vsak kopalniški prostor, je funkcija prhe integrirana v preprosti keramični enoti – odlična izbira za prenove in nove objekte.Geberit AquaClean prinaša v kopalnico higienske standarde prihodnosti. Poleg papirja lahko sedaj za nežno in skrbno čiščenje uporabite tudi vodo. Ne samo, da se boste počutili sveži in čisti – izboljšana higiena pomembno vpliva tudi na zdravje in dobro počutje. Glede na model je Geberit AquaClean opremljen z različnimi dodatnimi funkcijami za še večje udobje. Te so na primer oscilacijska prha za izjemno temeljito čiščenje, damska prha za nežno intimno osebno higieno, sušilnik na topli zrak za nežno sušenje in daljinski upravljalnik za individualno upravljanje.