Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Majhna sprememba, velik učinek

Polnilni in splakovalni ventili Geberit

Preprosto zamenjajte ventile

Če so polnilni ali splakovalni ventili pokvarjeni ali poraba vode več ne ustreza sodobni tehnologiji, ni treba zamenjati celotnega nadometnega splakovalnika. Na voljo so namreč primerni polnilni in splakovalni ventili Geberit, ki so primerni za starejše podometne splakovalnike Geberit, ki so bili izdelani po letu 1964, in za nadometne ali druge splakovalnike številnih drugih proizvajalcev sanitarne keramike.

Hitra namestitev tehnologije za varčevanje z vodo

Predelava na novo, z vodo varčno tehnologijo je lahko izjemno hitra. Zaradi prihranka vode v primerjavi s starejšim enokoličinskim splakovanjem se strankina investicija običajno poplača že v enem letu. Pri zamenjavi stranka ne trpi zaradi umazanije ali hrupa.

Popolno ujemanje

Za vsak podometni splakovalnik Geberit, ki je bil izdelan po letu 1964, je na voljo primeren set za predelavo z enokoličinskega splakovanja na start/stop splakovanje ali dvokoličinsko splakovanje (za splakovalnike, izdelane po letu 1978).