Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Preizkušena tehnologija splakovanja

Podometni splakovalniki Geberit brez montažnega okvirja

Za masivne in suhomontažne gradnje brez inštalacijskih sistemov

Podometne splakovalnike Geberit je mogoče montirati neposredno v masivno ali suhomontažno gradnjo, če ni strogih zahtev glede zvočne izolacije in se je investitor pripravljen odreči prednostim, ki jih nudijo inštalacijski sistemi Geberit. Podometni splakovalniki brez montažnih elementov so posebej primerni za stoječe straniščne školjke ali za montažo v kopalniško pohištvo.

Preizkušena z vodo varčna tehnologija splakovanja

Podometni splakovalniki Geberit so na voljo v treh različicah. Opremljeni so ne samo s preverjeno tehnologijo podometnega splakovalnika, ampak tudi z nastavljivimi funkcijami za varčevanje z vodo in dvokoličinskim splakovanjem ali splakovanjem start/stop.


Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320) z vgradno višino 112 cm je primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm je primeren za nizki vgradni višini 82 in 98 cm, s čimer omogoča dodatne možnosti za kopalniški dizajn. Primeren je na primer za predstenske sisteme s polico za kozmetične in toaletne izdelke ali za uporabo pod poševninami in okenskimi parapeti. Na voljo je aktiviranje od zgoraj ali od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 8 cm

Profil podometnega splakovalnika Geberit Sigma 8 cm (UP720) je izjemno ploski in primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.