Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Primerni elementi za sanitarne projekte v masivni gradnji

Geberit Kombifix za straniščne školjke

Različni dizajni in vgradne višine
Elementi za stranišča Geberit Kombifix nudijo primerne rešitve za montažo stranišč v masivne gradnje. Na voljo so v različnih dizajnih za zidane predstene delne višine in višine prostora pred masivno steno, v višinah 82, 98 in 108 cm.

Preizkušena tehnologija splakovanja
Straniščni montažni elementi so opremljeni s tehnologijo podometnih splakovalnikov Geberit, ki se je izkazala v več desetletjih in jo je mogoče opremiti z izbirnim podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm (UP320) za aktiviranje od spredaj ali podometnim splakovalnikom Geberit Omega 12 cm za aktiviranje od spredaj ali od zgoraj.


Izbrani primeri elementov za stranišča Geberit Kombifix:

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm (UP320) za montažo v zidano predsteno delne višine ali višine prostora pred masivno steno.
Številka izdelka 110.366.00.5

Vgradni element Geberit Kombifix s splakovalnikom Geberit Omega

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s splakovalnikom Omega 12 cm, 98 cm

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s podometnim splakovalnikom Geberit Omega 12 cm, aktiviranje od zgoraj ali od spredaj, vgradna višina 98 cm, za montažo v zidano predsteno pred masivno steno.
Številka izdelka 110.010.00.1

Vgradni element Geberit Kombifix s splakovalnikom Geberit Omega

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s splakovalnikom Omega 12 cm, 82 cm

Element Geberit Kombifix za viseče stranišče s podometnim splakovalnikom Geberit Omega 12 cm, aktiviranje od zgoraj ali od spredaj, vgradna višina 82 cm, za montažo v zidano predsteno pred masivno steno.
Številka izdelka 110.000.00.1