Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Standardna tehnologija splakovanja

Podometni splakovalniki Geberit

Klasik v sodobnih kopalniških sistemih

Podometni splakovalniki Geberit so klasiki sodobnih kopalniških sistemov in so bili v zadnjih 50 letih nameščeni že milijonkrat širom po svetu. Znani so po svoji pregovorni zanesljivosti. Vsak splakovalnik pred dostavo opravi test tesnenja. 25-letna zajamčena razpoložljivost nadomestnih delov zagotavlja dolgoročno varnost. Izbirno so na voljo z dvokoličinskim splakovanjem, funkcijo start/stop splakovanja ali veliko splakovalno količino. Pri podometnem splakovalniku Geberit Sigma 12 cm (UP320) je mogoče količino vode za splakovanje celo omejiti na 4,5 litrov, kar omogoča izjemno nizko porabo vode. Zato je prejel tudi odlične ocene v okviru oznake WELL.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic

Elementi za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko kadarkoli naknadno montirate Geberit AquaClean, WC, ki vas umije z vodo. Nekateri elementi za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani direktno v stranišču.

Na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit

Podometni splakovalniki Geberit so na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit in aktivirne tipke Geberit Sigma in Geberit Omega. Združljivi so s skorajda vsemi standardnimi stranišči.


Podometni splakovalniki Geberit

1

Pravi model za vsako situacijo

Pravi model

Naj gre za suhomontažne ali masivne stene, novogradnjo ali prenovo: z vgradnima sistemoma Geberit Duofix in Geberit Kombifix boste vedno našli pravo rešitev. Velik nabor posebnih modelov omogoča montažo podometnega splakovalnika tudi v neobičajnih gradbenih situacijah.

2

Kakovost v steni

Trpežen polietilen

Posode Geberitovih podometnih splakovalnikov so izdelane iz trpežnega polietilena (PE). Narejeni so s postopkom pihanja iz enega samega kosa, brez šivov. Potem, ko mu privarijo odtočno cev, gre vsak splakovalnik na test 100% vodotesnosti. To potrjuje več kot 60 miovgrajenih splakovalnikov in petdeset let izkušenj na tržišču.

3

Estetika in oblika

Poudarki

Z Geberitovo podometno tehniko je vse, kar sodi v steno, vgrajeno v steno. Vidna ostane le aktivirna tipka – ta pa je na voljo v različnih izvedbah. To vam omogoča, da poudarite detajle v vaši kopalnici.

4

Maksimalna trdnost

Vgradni sistemi

Brez majanja, brez vibracij. Geberitovi vgradni elementi prenesejo težo do 400 kg. Keramika je pritrjena na jekleni okvir, ki lahko prenaša takšne obremenitve dan za dnem.

5

Enostavno čiščenje

Stenska WC školjka

Vgradni sistemi Geberit omogočajo vgradnjo stenske WC školjke. To pomeni, da so tla prosta in splakovalnik skrit v steni, kar omogoča enostavnejše čiščenje.

6

Trajno

Za 50 let

Traja in traja – in tako že 50 let: več kot 60 mio. vgrajenih splakovalnikov Geberit je zadosten dokaz za njihovo vzdržljivost. Ker se obnesejo tako dobro, Geberit zagotavlja dobavljivost vseh funkcionalnih rezervnih delov najmanj za 25 let. Trenutno so na zalogi nadomestni deli tudi za splakovalnike, ki so bili dobavljeni pred 35 leti.

7

Enostavno vzdrževanje

Hitro in preprosto

Vsi Geberitovi izdelki so del dobro premišljenega sistema. To pomeni, da je vsak zahtevani vzdrževalni poseg izveden hitro in enostavno. Večinoma je brez težav omogočena tudi nadgradnja starejših izdelkov za uporabo novih tehnologij, kot je varčevanje z vodo ali priključitev tuš WC-ja.

8

Inovacije za jutri

WC prihodnosti

Geberitovi podometni splakovalniki so vedno korak pred konkurenco, saj Geberit že danes razmišlja o stranišču prihodnosti. Na voljo je priprava za priključke, ki jih boste potrebovali za priključitev tuš WC-ja, internega odzračevanja ali pa brezkontaktne aktivirne tipke.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320) z vgradno višino 112 cm je primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm je primeren za nizki vgradni višini 82 in 98cm, s čimer omogoča dodatne možnosti za kopalniški dizajn. Primeren je na primer za predstenske sisteme s polico za kozmetične in toaletne izdelke ali za uporabo pod poševninami in okenskimi parapeti. Na voljo je aktiviranje od zgoraj ali od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 8 cm (UP720)

Profil podometnega splakovalnika Geberit Sigma 8 cm (UP720) je izjemno ploski in primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

WELL – učinkovitost rabe vode

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Imetnik najvišje oznake glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL