Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zanesljivo, čisto in estetično delovanje

Sanitarni izdelki za umivalnike Geberit

Za zasebne in javne prostore
Sanitarni izdelki za umivalnike Geberit zagotavljajo varno, zanesljivo delovanje umivalnika in ustvarjajo privlačen dizajn v zasebnih in bolj obremenjenih javnih področjih.

Vse kar potrebujete za zanesljivo delovanje
Ponudba izdelkov vključuje montažne elemente Geberit za pritrjevanje v suhomontažne in masivne gradnje, sifone Geberit z visoko zmogljivostjo odtekanja za nadometno ali podometno montažo in elektronske armature Geberit, ki delujejo brez dotika, in tako izpolnjujejo najvišje zahteve glede higiene in čistoče.

Nove možnosti za kopalniški dizajn
Geberit z nagrajenim sanitarnim elementom za umivalnike Geberit Monolith utira novo pot na področju kopalniškega dizajna. Najsi bo v novogradnji ali pri prenovi kopalnice – lepo oblikovan element, ki ustvarja trende na področju kopalniškega dizajna, lahko hitro in preprosto montira samo en vodovodni inštalater.