Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Idealna rešitev za breznivojski pršni prostor

Stenski odtok za prho Geberit

Zatesnjena talna površina
Ko odtok za vodo premaknete za steno, lahko tla prhe oblikujete kot zatesnjeno površino. Tako si olajšate vgradnjo estrihov, prha pa bo videti fina in urejena.


Za suhomontažno steno
Montažni elementi Geberit Duofix so že nared za montažo, kar občutno zmanjša obseg montažnih del in obenem zagotavlja tesno ter dolgotrajno priključitev. Stenski odtok za prho Geberit je zasnovan tako, da vaš keramičar pri montaži ne bo imel nobenega vprašanja.


Nizka montažna višina
Stenski odtok za prho Geberit je zahvaljujoč svojim majhnim meram posebej primeren za nizke estrihe in ga je mogoče na obstoječe kanalizacijske vode priključite brez vsakršnih težav, zaradi česar je idealen za prenovitvene projekte.

Vsakdanja praktičnost
Stenski odtok za prho Geberit ima vgrajeno sito za lase, ki ga je mogoče odstraniti in splakniti v samo nekaj trenutkih.


Pokrovi za vsak okus
Vsem vašim strankam bo na stenskem odtoku za prho Geberit v oči najprej padel njegov eleganten stenski pokrov. Na voljo je v širokem naboru dizajnov: v svetlečem kromu, krtačenem nerjavnem jeklu, alpsko beli barvi in tudi v dizajnu ploščic, da se bo zlil s slogom kopalnice. Prav tako je na voljo različica s privitjem, ki jo je mogoče uporabljati v (na pol) javnih sanitarnih prostorih.

Zbirni profil
Vgradnja dodatnega zbirnega profila tik pred stenskim odtokom za prho Geberit vam bo olajšala delo, če želite v tleh ustvariti rahel padec.


Velika zmogljivost odtekanja, preizkušena varnost
Sifon Geberit s standardno višino vodne pregrade 50 mm prepriča s svojo občudovanja vredno zmogljivostjo odtekanja 0,8 l/s. Stenski odtoki Geberit za prho so bili testirani v celotnem sistemu in v različnih gradbenih situacijah ter lahko tako dokazano ponudijo rešitev za celostno protipožarno in zvočno izolacijo.