Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Čisto povezani

Sanitarni izdelki Geberit

Vse, kar uspešno vodovodno inštalatersko podjetje potrebuje
Preprosta montaža, ki je v skladu z veljavnimi standardi in direktivami, ter varčnost: izdelki in sistemi Geberit nudijo vse kar vodovodni inštalaterji in projektanti sanitarnih sistemov potrebujejo za uspešno poslovanje.

Visoka zanesljivost in svoboda pri načrtovanju
Optimalno usklajeni izdelki Geberit, inštalacijski sistemi Geberit in montažni elementi Geberit zagotavljajo investitorjem in arhitektom visoko stopnjo zanesljivosti, udobja, svobode pri načrtovanju in postavitvi sanitarnih naprav ter stroškovno učinkovit, hiter napredek tako pri prenovi kot tudi pri novih objektih.

Najboljše povezave
Odtočni priključki Geberit, sifoni Geberit, inštalacijski sistemi Geberit in drug pribor Geberit zagotavljajo zanesljivo delovanje priključkov za umivalnike, kuhinjska korita, izlivna korita, kopalne kadi, kadi za prho, pisoarje in bideje ter predstavljajo optimalno povezavo s sistemom za odvajanje vode in odplak.

Hidravlično optimizirani za zanesljivo zmogljivost odtekanja
Vsak sistem za odvodnjavanje vključuje strokovno znanje in izkušnje podjetja Geberit o hidravličnih povezavah in vsak izdelek je bil v naših razvojnih laboratorijih izpopolnjen za zagotavljanje najboljše možne zmogljivosti odtekanja in najbolj varnega delovanja.

Primerni priključki za skorajda vse sanitarne sisteme
Geberit ima vedno pravi priključek za skorajda vse sanitarne sisteme. Najsi bo za standardno uporabo ali za posebne rešitve z izjemno ploskim profilom, za posebne zahteve glede udobnega upravljanja ali glede dostopnosti.