Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Izpolni vse zahteve

Sistem pisoarjev Geberit

Kopalnica z napravo za pisoar

Odlika sistema pisoarjev Geberit je prilagodljivost. Tako je prava rešitev na voljo za skorajda vsako željo in za praktično vsako gradbeno situacijo.

Izčrpna ponudba proizvodov znatno olajša načrtovanje, montažo in vzdrževanje sistema pisoarjev.


Prilagodljiva

Preda z vgrajenim krmilnikom

Sistem obsega preizkušeno ločeno krmiljenje pisoarja, krmilnik za splakovanje pisoarjev, vgrajen v WC keramiko, in rešitev za delovanje brez splakovanja Poleg tega so na izbiro še različni tipi dovoda električnega toka.


Preprosto vzdrževanje

Odprta priključna komponenta

Ključna prednost pri izvajanju vzdrževalnih del je enostaven dostop do vseh funkcijskih elementov, ne da bi bilo treba odstraniti keramiko za pisoar. V ta namen je bila za krmilnik za splakovanje pisoarjev razvita praktična priključna komponenta, ki omogoča neposreden dostop.


Varčuje z vodo

Optimizacija pretoka

Pršilna glava je natančno usklajena z domiselno zasnovano notranjo geometrijo. Optimalno splakovanje je mogoče z zgolj 0,5 litra vode. Programi splakovanja, ki jih je mogoče posamezno nastaviti, kot je denimo intervalno splakovanje ali rešitev z 0 litri brez vsakršnega splakovanja, dosegajo še manjšo porabo vode.


Estetsko

Javna stranišča z napravami za pisoarje

Vse komponente naprave za pisoar Geberit se med sabo vizualno popolnoma ujemajo. Rezultat je brezčasna oblika, ki vizualno dopolnjuje okolico. Različne keramike za pisoar in krmilniki za splakovanje, raznolika ponudba izdelkov za aktivirne tipke Geberit in ujemajoče se delilne stene zagotavljajo obilo svobode pri dizajnu.