Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varna pritrditev bidejev na steno

Inštalacijski sistemi Geberit

Podometni inštalacijski sistemi za varnost
Inštalacijski sistemi za bideje Geberit nudijo visoko kakovost in varnost na področju zvočne izolacije, protipožarne zaščite in zaščite pred vlago, hkrati pa zagotavljajo tudi varno pritrditev.

Več oblikovalske svobode za sodobne kopalnice
Montažni elementi za podometno montažo omogočajo več oblikovalske svobode in več prilagodljivosti glede postavitve kopalnice. Bideje je tako mogoče namestiti na predstene delne višine ali predstene sobne višine, kakor tudi na ločilne in predelne stene, možna pa je tudi diagonalna razporeditev naprav.

Primerna rešitev za vsak sanitarni prostor
Geberit z elementi za bideje, ki so del inštalacijskih sistemov Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Kombifix in Geberit Sanbloc, ponuja široko ponudbo izdelkov, ki so primerni za vse standardne uporabe v suhomontažnih in masivnih gradnjah ter za posebne gradbene situacije.