Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Hiter napredek dela z elektrohidravliko

Orodja za stiskanje Geberit

Stiskalna čeljust Geberit

Nova generacija čeljusti za stiskanje Geberit:

  • brez vzdrževanja v celotni življenjski dobi
  • lahko se preizkusijo s testom Geberit PowerTest
  • na voljo za Geberit Mepla [2] in Geberit Volex [1] in [2]


  • visokokakovostne
  • vzdržljive
  • za dimenzije do 35 mm za kovinske cevi ali do 55 mm za večslojne cevi
  • za združljivostne razrede [1], [2] in [3]
  • za večje dimenzije se uporabljajo objemke za stiskanje Geberit

Priročna orodja za stiskanje
Delo na mestu vgradnje mora napredovati hitro in varno, če želite doseči visoko ekonomsko učinkovitost. Orodja za stiskanje Geberit nudijo lahko in zmogljivo tehnologijo za zanesljivo stiskanje vseh fitingov sistemov Geberit.


Za vse velikosti cevi

Ponudba vključuje ročna orodja za stiskanje za uporabo pri prenovi kopalnic in elektrohidravlična orodja za hiter napredek na večjih projektih. Ponudbo zaokrožajo ustrezne stiskalne čeljusti in rozete.

Hitro, neutrudljivo delo

Hidravlična orodja za stiskanje (ECO 203, ACO 203, EFP 203) nove generacije so zelo majhna, lahka in preprosta za uporabo. Delo je tako manj utrujajoče in poveča učinkovitost na mestu vgradnje. Ozek, nedrseč dvokomponentni ročaj zagotavlja trden oprijem in ergonomično uporabo.


Najsodobnejša tehnologija baterije in »dnevnik«

Nova brezžična orodja za stiskanje Geberit ACO 102 / 202 so opremljena z najsodobnejšo tehnologijo litij-ionskih baterij. Z visoko kapaciteto baterije in zmanjšano porabo orodij za stiskanje je mogoče zmanjšati tudi čas, ki je potreben za zamenjavo baterije. Zahvaljujoč kratkemu času polnjenja baterije in dvema priloženima baterijama za ponovno polnjenje je mogoče zagotoviti uporabo brez prekinitev, tudi z baterijskimi orodji za stiskanje. V elektronskem »dnevniku« je zabeleženo število stiskanj z orodjem za stiskanje Geberit ECO in ACO, po 40.000 uporabah pa se pojavi tudi opozorilo za potreben servisni pregled. Servisno osebje lahko iz dnevnika odčita vse potrebne podatke in jih upošteva pri servisu.