Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Vedno dobro oskrbljeni

Sistemi za oskrbo Geberit

Življenjske žile za sodobne zgradbe
Sodobna zgradba deluje kot kompleksen organizem, ki ga je treba oskrbovati z vodo, toploto, energijo itd. Podjetje Geberit nudi rešitve, ki ohranjajo zanesljivo in dosledno delovanje.

Vitalne funkcije v dobrih rokah
Pitna voda, ogrevanje, plin, industrijski objekti, protipožarne brizgalke in več: sistemi za oskrbo Geberit za stanovanjske zgradbe, industrijske in javne objekte zagotavljajo vitalne funkcije teh zgradb in objektov, hkrati pa tudi zanesljivost, ki jo stranke od nas pričakujejo.


Pitna voda: naš najbolj dragocen vir

Pitna voda je naš najbolj dragocen vir, ki ga potrebujemo za ohranjanje življenja, pa tudi za ohranjanje osebne higiene. Izpolnjevati mora najstrožje standarde kakovosti in je zato ustrezno strogo nadzorovana. Geberit s sistemi, ki so izdelani v Evropi, zagotavlja, da je raven kakovost vode v zgradbi enaka kakovosti vode, ko ta zapusti oskrbovalno omrežje. Strokovna znanja in izkušnje Geberit – rezultat večdesetletnih izkušenj in nenehnega dodatnega razvoja v naših lastnih oddelkih za raziskave in razvoj – zagotavlja vodovodnim inštalaterjem, projektantom sanitarnih sistemov, upravljalcem in lastnikom hiš zanesljive sodobne rešitve, ki vedno ustrezajo najnovejšim standardom in predpisom.

Več o sistemih za oskrbo Geberit za pitno vodoOgrevanje: hitra, zanesljiva in gospodarna montaža

Cevni sistemi za namene ogrevanja morajo izpolnjevati vsaj dve osnovni zahtevi: zanesljivo tesnenje in preprosta obdelava. Cevni sistemi Geberit zmorejo še več, saj si nenehno prizadevamo za izboljšave in nove rešitve, s pomočjo katerih bodo vodovodni inštalaterji lahko sistem za ogrevanje montirali še hitreje in lažje izboljšali svoj gospodarski uspeh.

Več o sistemih za oskrbo Geberit za namene ogrevanjaPlin: prednost ima maksimalna varnost

Čeprav so plinske inštalacije samo majhen del oskrbovalnega sistema zgradbe, so kljub temu izjemno pomembne, saj so varnostne zahteve za cevi, namenjene transportu tega hlapljivega in eksplozivnega vira energije, izjemno stroge. Za sisteme za oskrbo Geberit za plin zato veljajo posebej stroga preverjanja kakovosti. Vsak fiting mora opraviti različne preizkuse tesnenja.

Več o sistemih za oskrbo Geberit za plinIndustrijski obrati: sistemi za oskrbo po meri

Uporabe industrijskih cevnih sistemov so tako raznolike kot njihova področja uporabe. Od načrtovanja obratov do avtomobilske industrije, od ladjedelstva do farmacije in živilske predelave – paleta izdelkov Geberit vključuje praktične rešitve za paro, tehnološko vodo, alkalije, kisline in druge medije.

Več o sistemih za oskrbo Geberit za industrijske obrateProtipožarne brizgalke: gašenje požara, preden se razširi

Stacionarni sistemi za gašenje in protipožarne brizgalke so oblikovani za gašenje tlečega požara in preprečevanje širjenja požara oz. omejevanje požara, ki ga je nato mogoče preprosto pogasiti z uporabo drugih medijev. Stiskalni sistemi Geberit Mapress so primerni za različne sisteme protipožarnih brizgalk in cevi za distribucijo požarne vode ter izpolnjujejo visoke zahteve certifikacijskih organov VdS, FM in predpisov DIN, kakor tudi predpisov različnih mednarodnih certifikacijskih inštitutov.

Več o sistemih za oskrbo Geberit za protipožarne brizgalke in cevi za distribucijo požarne vode