Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varnost je na prvem mestu

Geberit Mapress za sisteme protipožarnih brizgalk

Varno gašenje
Sistemi protipožarnih brizgalk morajo požar takoj omejiti, da se ta ne more razširiti. Odporni morajo biti na vročino, hkrati pa morajo zagotavljati zelo učinkovito protikorozijsko zaščito, da bo njihovo nemoteno delovanje v primeru požara zagotovljeno tudi čez več let.

Potrjeni v skladu z glavnimi standardi in predpisi
Zaradi varčnosti se običajno uporabljajo sistemi iz ogljikovega jekla, ki imajo certifikat VdS za sistem protipožarnih brizgalk za mokro gašenje ter oznako »FM APPROVED« ter so odobreni za uporabo v fiksnih sistemih za gašenje z vodo in sistemih brizgalk za gašenje na ladjah. Možna je tudi uporaba Geberit Mapress nerjavno jeklo. V ladjedelništvu se pogosto uporablja Geberit MapressCuNiFe.

Odlična protikorozijska zaščita
Cevi Geberit Mapress ogljikovo jeklo so zaščitene pred korozijo z notranjim in zunanjim pocinkanjem. Geberit Mapress nerjavno jeklo zagotavlja odlično protikorozijsko zaščito zahvaljujoč zlitine z visoko vsebnostjo molibdena. V nelegiranih ceveh in v notranjosti nepocinkanih cevi nastane v zaprtih sistemih zaradi reakcije z nizko količino kisika zaščitna plast železovega oksida.