Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Sistematična, varna zapora

Sistemski ventili Geberit

Zanesljivo stisnjeni
Montaža zapornih ventilov Geberit za inštalacije pitne vode je hitra in gospodarna – brez konopljinih vlaken ali navojnih priključkov. Treba jih je preprosto stisniti skupaj, kar prihrani čas, material in stroške. Kot vsi stisnjeni spoji Geberit tudi zaporni ventili še niso stisnjeni in tako omogočajo pregledovanje med izvajanjem tlačnega testa sistema. Odpravljeno je tudi tveganje razpok, ki nastanejo zaradi konoplje in so posledica napetostne korozije.

Brez stagnacije v ventilu
Sistemski ventili Geberit ohranjajo higieno pitne vode z uporabo premišljenega krogelnega ventila. Ko je krogelni ventil odprt, luknja v krogli ventila zagotavlja, da se okolica krogle nenehno spira z vodo. Prav tako ni mrtvih mest, kjer bi voda kot pri običajnih ventilih lahko stagnirala, in posledično tudi ni tveganja mikrobiološke kontaminacije. Zanesljivo je tako odpravljeno tveganje kontaminacije pitne vode zaradi težav s higieno v ventilih.