Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Močna cev

Sistemi za oskrbo Geberit za industrijske obrate

Cevni sistemi za številne medije in načine uporabe
Cevni sistemi Geberit se že vrsto let uporabljajo v industrijskih obratih in so primerni za različne vrste uporabe in različne medije. Cevni sistemi Geberit so s specialnimi fitingi in cevmi odlično opremljeni za uporabo v okoljih kot so avtomobilska industrija, načrtovanje obratov in ladjedelstvo.

Stiskanje: funkcionalno, varno in zanesljivo
Hladno priključevanje cevnih sistemov je na področju industrije postalo dandanes skorajda standard in je skorajda v celoti zamenjalo kompleksne postopke, kot sta varjenje in spajkanje. Priključki, izdelani s pomočjo tehnologije stiskanja, dosegajo izjemno visoke trdnosti in so odvisno od velikosti primerni tudi za tlak do 75 barov. Hitra obdelava pomeni tudi finančne prednosti in zmanjšanje časa izpada. Ker se pri delu ne uporablja odprti ogenj, se izboljša tudi varnost in zmanjša nevarnost požara.

Geberit Competence Center Industry
Center Geberit Competence Center Industry (CCI) v individualnih primerih preuči, kateri sistemi so primerni za posebne zahteve industrijskih strank in katere posebne lastnosti je treba upoštevati med načrtovanjem in izvajanjem. Povpraševanja je mogoče posredovati preko predstavnikov Geberit na terenu ali e-pošte.

Tipične uporabe v industriji:


Strojništvo Avtomobilska industrija Kemija in farmacija Ladjedelništvo Živilska industrija
Procesna, hladilna in deionizirana voda Procesna, hladilna in deionizirana voda Procesna, hladilna in deionizirana voda Cevovodi pitne vode Cevovodi pitne vode
Komprimiran zrak Komprimiran zrak Komprimiran zrak Ogrevanje in hlajenje Nasičena para
Industrijski plini Industrijski plini Industrijski plini Sistemi za strojnice Industrijski plini
Tehnične tekočine Tehnične tekočine Sistemi za gašenje požara Cevi za slano vodo Čistila/razkužila
Sistemi za gašenje požara Olja in goriva   Sistemi za gašenje požara