Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Prenos toplote v večplastnem sistemu

Geberit MeplaTherm

Sistemi za ogrevanje z večplastnimi cevmi
S sistemom večplastnih cevi Geberit Mepla je mogoče sisteme za ogrevanje speljati vse do priključka za radiator. To omogočajo sistemske komponente Geberit MeplaTherm, saj zapolnijo vrzel med distributerjem in radiatorjem. Z ostalimi izdelki iz linije Geberit Mepla imajo vodovodni inštalaterji tako na razpolago celoten sistem za ogrevanje.

Vizualno privlačen priključek za radiator
Poleg večplastnih črnih cevi Geberit Mepla so na voljo tudi bele večplastne cevi Geberit MeplaTherm, ki omogočajo nevpadljivo in privlačno povezavo med radiatorjem in cevnim sistemom.

Celostna ponudba za oskrbo s toploto
Za priključitev radiatorjev je na voljo dodatna linija cevi in fitingov ter številnih drugih dodatkov. Na voljo so stiskalni fitingi iz PVDF, rdeče litine ali medenine. Bele večplastne cevi Geberit MeplaTherm so na voljo v velikostih od 16 do 26 mm. Ker so cevi večjih velikosti redko položene nadometno, je mogoče v tem primeru uporabiti standardne cevi Geberit Mepla do velikosti 75 mm.