Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zanesljivi klasiki za kopalnico in stranišče

Geberit Kombifix

Strokovnjak za masivne gradnje
Geberit z montažnimi elementi Geberit Kombifix nudi rešitev za masivne gradnje. Montažni elementi so bili oblikovani za uporabo v nadometnih inštalacijah pred zidanimi ali betonskimi stenami.

Hitra in celostna montaža na mestu vgradnje
Montažni elementi Geberit Kombifix omogočajo dolgoročno izjemno zanesljivo delovanje. Montažni element Geberit Kombifix za viseča stranišča je ob dostavi iz tovarne že opremljen z vsemi dodatki, vključno z zvočno izolacijskim setom, odtočnim priključnim kolenom, polnilnim segmentom in pritrdilnim materialom za hitro, preprosto in celostno montažo na mestu vgradnje. Vsi elementi Kombifix za stranišča so primerni za Geberit AquaClean.

Celostna linija izdelkov za sanitarne sisteme
Elementi so na voljo za viseča stranišča, umivalnike, pisoarje in bideje.Korak 1 Korak 2
Element Geberit Kombifix je treba najprej pritrditi na štirih pritrdilnih točkah na steni. Nato je treba priključiti oskrbo z vodo in cevi za odpadno vodo.

Korak 3 Korak 4
Odprtine okoli elementa Geberit Kombifix je treba zazidati. Steno je treba ometati in pripraviti na polaganje keramičnih ploščic. Na koncu je treba na steno, ki je obložena s keramičnimi ploščicami, namestiti sanitarne naprave.