Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Preizkušena tehnologija za čiste pisoarje

Geberit Kombifix za pisoarje

Za vidno in skrito upravljanje
Elementi za pisoar Geberit Kombifix so na voljo v dveh glavnih dizajnih in različnih višinah za predstene delne višine ali višine prostora. Standardna različica ima servisno odprtino, upravljalni elementi pa so nameščeni za vidno pokrivno ploščo. Pri drugi različici za namestitev skritih upravljalnih elementov je pokrivna plošča popolnoma nevidna.

Primerni za skorajda vse običajne vrste sanitarne keramike
Geberit nudi elemente za pisoarje, ki so primerni za montažo s skoraj vsemi običajnimi pisoarji. Na voljo pa so tudi posebni elementi za model Laufen Tamaro ali nadometne splakovalne ventile ter vgradno višino 98 cm za aktiviranje od zgoraj.

Večletno neprekinjeno delovanje
Tehnologija splakovanja Geberit brez dotika in pnevmatska tehnologija splakovanja Geberit sta se izkazali v več letih dolgotrajne pogoste uporabe, ki je tipična za javna in poljavna področja.


Izbrani primeri elementov za pisoar Geberit Kombifix:

Element Geberit Kombifix za pisoarje Universal, vidno upravljanje pisoarja

Za montažo v zidano predsteno delne višine ali višine prostora pred masivno steno. Za aktiviranje brez dotika ali pnevmatsko aktiviranje.
Številka izdelka 457.611.00.1

Element za pisoar Geberit Kombifix

Za montažo v zidano predsteno delne višine ali višine prostora pred masivno steno. Za nadometni tlačni izpiralnik.
Številka izdelka 457.686.00.1