Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Odtok premaknjen na steno

Geberit Kombifix za prhe

Montažni element z odtokom za prho
Pri stenskih pršnih odtokih Geberit Uniflex se odtok za breznivojske pršne prostore premakne s tal v predstensko inštalacijo. Tako je celoten sistem za oskrbo z vodo in odvodnjavanje v eni ravnini, kar močno poenostavi montažo. V tleh prhe ni več prekinitev, lažje je tudi usklajevanje različnih obrtnikov, pod prho pa je mogoče brez prekinitev namestiti tudi talno ogrevanje. Stenski odtok Geberit se lahko vgradi v talne konstrukcije višine od 65 mm do 200 mm in tako še posebej primeren za renovacije.

Prava rešitev za skorajda vsako gradbeno situacijo
Stenski pršni odtoki Geberit Uniflex so na voljo za skorajda vsako vrsto vgradnje in gradbeno situacijo: za masivne stene delne višine in višine prostora, s predmontiranimi priključki za armature, za nadometne in podometne armature ter za kotno montažo.


Izbrani primeri stenskih pršnih odtokov Geberit Uniflex:

Stenski pršni odtok Geberit Uniflex

Stenski pršni odtok Geberit Uniflex za masivno gradnjo. Za montažo v masivne stene višine prostora in delne višine. Vgradna višina 90 mm.
Številka izdelka 457.534.00.1