Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Univerzalni talent za suhomontažno gradnjo

Geberit Duofix

Samonosni elementi za novogradnje in posodobitve
Geberit Duofix ponuja široko ponudbo univerzalnih in samonosnih montažnih elementov za suhomontažne gradnje za vso sanitarno opremo. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

Montažni elementi za vso sanitarno opremo
Na voljo so elementi za viseča stranišča in Geberit AquaClean ter za priključitev Geberit DuoFresh za odvajanje neprijetnih vonjav. Montažni elementi so na voljo tudi za fazonske kose za kopalne kadi in prhe ter za odvodnjavanje prh s stenskim odtokom. Na voljo so tudi montažni elementi Geberit Duofix za pisoar in bide, za kotno montažo visečih stranišč ter kot pritrdilne plošče za namestitev podpornih držajev v kopalnicah brez ovir.

Rešitve po meri za skorajda vse gradbene situacije
Geberit Duofix nudi rešitve po meri za pritrditev na mestu vgradnje. Sistemske tračnice in stojala omogočajo oblikovanje celostnih inštalacijskih sten, ki jih je mogoče kot sistemske stene Geberit Duofix uporabiti v katerikoli standardni gradbeni situaciji in hkrati prilagoditi za izpolnjevanje posebnih zahtev.Korak 1 Korak 2
Privijte sistemsko stojko v sistemsko tračnico in izvlecite teleskopsko podporo navzdol. Vstavite sistemsko stojko v sistemsko tračnico in jo pritrdite.

Korak 3 Korak 4
Poravnajte sanitarne elemente s stojko in jih pritrdite s kotniki. Pritrdite stojko v tračnico z zaskočnimi zapirali.