Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Preizkušena tehnologija za čiste pisoarje

Geberit Duofix za pisoarje

Za vidno in skrito upravljanje
Elementi za pisoarje Geberit Duofix so na voljo v dveh glavnih dizajnih in različnih višinah za inštalacijske stene delne višine ali višine prostora. Standardna različica ima servisno odprtino, upravljalni elementi pa so nameščeni za vidno pokrivno ploščo. Pri drugi različici za namestitev skritih upravljalnih elementov je pokrivna plošča popolnoma nevidna.

Primerni za skorajda vse običajne vrste sanitarne keramike
Geberit ponuja elemente za pisoarje, ki so primerni za montažo s skoraj vsemi običajnimi pisoarji. Dodatno so na voljo tudi posebni elementi za montažo izjemno ploskih pisoarjev, kot je Keramag Joly, za sifonske pisoarje, kot je Laufen Tamaro, ali za nadometne tlačne izpiralnike.

Večletno neprekinjeno delovanje
Tehnologija splakovanja Geberit brez dotika in pnevmatska tehnologija splakovanja Geberit sta se izkazali v več letih dolgotrajne pogoste uporabe, ki je tipična za javna in poljavna področja.


Izbrani primeri Geberit Duofix
elementi za pisoarje:

Element za pisoar Geberit Duofix

Nadometni tlačni izpiralnik
Številka izdelka 111.686.00.1

Element za pisoar Geberit Duofix

Montaža zgoraj, vidno krmiljenje splakovanja pisoarja
Številka izdelka 111.617.00.1