Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Primerni elementi za vsak sanitarni projekt

Geberit Duofix za straniščne školjke

Različni dizajni in vgradne višine
Elementi za stranišča Geberit Duofix nudijo primerne rešitve za skorajda vse gradbene situacije. Na voljo so v različnih dizajnih in višinah.

Inštalacije v višini prostora in delni višini
Standardni montažni elementi za stenske straniščne školjke, montirane na višini prostora ali delni višini, so na voljo v višini 112 cm za podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320) in v višinah 82 ter 98 cm za podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm.

Rešitve za posebne gradbene situacije in udobje brez ovir
Številni posebni elementi v različnih širinah ali z možnostjo montaže čez vogale omogočajo optimalno izkoriščanje prostora tudi v primeru neugodne postavitve sanitarnih prostorov. Posebni straniščni elementi so na voljo tudi za kopalnice brez ovir.

Preizkušena tehnologija splakovalnikov Geberit
Elementi za stranišča Geberit Duofix so opremljeni s tehnologijo podometnih splakovalnikov Geberit, ki se je v zadnjih desetletjih izkazala kot izjemno učinkovita.


Izbrani primeri elementov za stranišča Geberit Duofix:

Element za stranišča Geberit Duofix s ploščami za podporne držaje

Elementi za stranišča Geberit Duofix za sanitarne prostore brez ovir so na voljo z vnaprej nameščenimi pritrdilnimi ploščami za statično varno pritrditev podpornih držajev.
Številka izdelka 111.375.00.5

Element za stranišča Geberit Duofix z nastavitvijo višine

Višinsko nastavljivi montažni elementi celo omogočajo predelavo sanitarne keramike – za večje udobje v sanitarnih prostorih brez ovir.
Številka izdelka 111.396.00.5

Element za stranišče Geberit Duofix z možnostjo odvajanja neprijetnih vonjav DuoFresh

Elementi za stranišča Geberit Duofix s podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm (UP320) so že predvideni za montažo mehanizma za odvajanje neprijetnih vonjav DuoFresh. Na montažnem elementu Geberit Duofix so navedene informacije glede montaže in položaja električnega priključka.
Številka izdelka 111.358.00.5

Element za stranišča Geberit Duofix z nastavljivo širino

Montažni elementi Geberit Duofix z nastavljivo širino so na voljo za preprosto montažo stranišč v nišah in ločenih straniščih.
Številka izdelka 111.385.00.5

Element za stranišča Geberit Duofix za kotno montažo

Montažni elementi za kotne rešitve so prava izbira za montažo straniščnih školjk v zelo majhnih prostorih ali v primeru neugodne postavitve sanitarnih prostorov.
Številka izdelka 111.392.00.5