Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Prihodnost je vključena

Strokovna rešitev za priključek vode in elektrike

Za jutrišnje zahteve po udobju

Konvencionalen WC z varčevalno dvokoličinsko aktivirno tipko danes morda zadostuje, a že čez nekaj let si bo morda lastnik zaželel dodati WC s prho ali enoto za odsesovanje neprijetnih vonjav. V idealnem primeru bodo vsi priključki že pripravljeni in bo vse to mogoče brez dodatnih gradbenih posegov.

Pripravljen na WC s prho

Geberit je vgradne elemente za stensko WC školjko prilagodil bodočim zahtevam trga. Naj bo Geberit Duofix ali Geberit Kombifix, vsi elementi imajo sedaj standardno vgrajene skrite priključke za vodo za tuš WC Geberit AquaClean. Prav tako imajo predpripravo za priključitev na elektriko. Tako so optimalno pripravljeni za kasnejšo priključitev tuš WC-ja.

Na nalepki pod servisno odprtino so jasno navedene pozicije priključkov. To inštalaterju prihrani trud ob iskanju priključkov v steni.


Pripravljen za vgradnjo enote za odsesovanje neprijetnih vonjav

WC elementi, ki so tovarniško opremljeni s cevjo za odzračevanje direktno iz WC školjke, so optimalno pripravljeni na prihodje zahteve po udobju. Zato Geberit prporoča vgradnjo tega elementa kjerkoli je to mogoče. Dodatni strokški so minimalni.

1. Dodatna prazna cev za priključek vode za Geberit AquaClean
2. Dodatna prazna cev za priključek vode za Geberit AquaClean Sela
3. Pozicija za skriti električni priključek
4. Pozicija za vidni električni priključek