Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Visoka učinkovitost, majhna poraba prostora

Strešni vtočnik Geberit Pluvia za ozke žlebove

Kompakten dizajn

Dokazano učinkovite sisteme odvodnjavanja streh Geberit Pluvia je zdaj mogoče vgraditi v ozke žlebove. To omogoča nov, kompakten strešni vtočnik z zunanjim premerom samo 180 mm in pretočnostjo do 19 l/s.

Zahvaljujoč principu delovanja z uporabo podtlaka lahko sistem odvodnjavanja streh Geberit Pluvia hitro in varno odvede izjemno velike količine vode. V primerjavi z običajnimi sistemi odvodnjavanja streh pa boste potrebovali manj strešnih vtočnikov in cevi z manjšim premerom.

Za žlebove širine 180 mm

Meteorna voda se v določenih strešnih konstrukcijah zbira v betonskih žlebovih oziroma žlebovih iz nerjavnega jekla, odvajajo pa jo strešni vtočniki. Strešni vtočniki Geberit Pluvia so do zdaj za zelo ozke žlebove bili preveliki. Toda Geberit z novim, kompaktnim strešnim vtočnikom zdaj ponuja zelo učinkovito rešitev za žlebove, ki v širino merijo le 180 mm.

Strešni vtočnik je mogoče vgraditi hitro in enostavno, kar velja tudi za novi varnostni preliv, katerega zunanji premer je prav tako le 180 mm.